Vyzkoušejte původní recept na milánské osso buco bianco ochucené rozmarýnem. Příprava masa z telecího lýtka s kostí je snadná a chuť s citronovou omáčkou je výborná.
1 stroužek | česnek |
1 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
1 větvička | rozmarýn |
100 ml | bílé víno |
1 lžička | citronová kůra |
1 ks | ančovička |
1 snítka | citronová tráva |
4 porce | telecí lýtko s kostí |
1 hrst | čerstvá petrželka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena