Oskerušová marmeláda se švestkami

30 min | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 275x
Skvělá domácí marmeláda z jeřábu oskeruše.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zralé a vypeckované plody oskeruše i švestek pomeleme, dáme do hrnce, přisypeme cukr a koření a za stálého míchání uvedeme do varu a 3-4 minuty provaříme.

Ještě horkou marmeládu z oskeruše a švestek plníme do nahřátých sklenic.

Oskerušová marmeláda je vhodná nejen na palačinky nebo jako náplň do buchet, ale i ke zmrzlinám a vaflím.

Petr Král autor receptu:

Oskerušová marmeláda se švestkami

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

Vaše cena 3390 běžně 5690 Kč sleva 40 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Oskerušová marmeláda se švestkami

Recept se nachází v 11 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE
KDI
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE 373 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2788 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Oskerušová marmeláda se švestkami

Přidat příspěvek k receptu Oskerušová marmeláda se švestkami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept