Oskerušová marmeláda se švestkami

30 min | pomazánka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 270x
Skvělá domácí marmeláda z jeřábu oskeruše.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Zralé a vypeckované plody oskeruše i švestek pomeleme, dáme do hrnce, přisypeme cukr a koření a za stálého míchání uvedeme do varu a 3-4 minuty provaříme.

Ještě horkou marmeládu z oskeruše a švestek plníme do nahřátých sklenic.

Oskerušová marmeláda je vhodná nejen na palačinky nebo jako náplň do buchet, ale i ke zmrzlinám a vaflím.

Petr Král autor receptu:

Oskerušová marmeláda se švestkami

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

Vaše cena 3699 běžně 5691 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Oskerušová marmeláda se švestkami

Recept se nachází v 11 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE
KDI
ZAVÁRANIE, KONZERVOVANIE 371 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2743 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Oskerušová marmeláda se švestkami

Přidat příspěvek k receptu Oskerušová marmeláda se švestkami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Co je to sněžná slepota?

    Co je to sněžná slepota?

    Pojem sněžná slepota zná asi každý, kdo byl někdy v zimě na horách. Tento zdravotní problém způsobují zvýšené a velmi intenzivní účinky slunečního UV záření, díky kterým dochází k zánětu oční rohovky a spojivky. Provází jej slzení, bolest očí a hlavy, která trvá nejméně 6 až 8 hodin.

  • Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Plíseň nehtů trápí čtvrtinu Čechů. Jak jí předejít?

    Zima je ideálním obdobím pro vznik plísní na pokožce a nehtech nohou. Vlhká uzavřená obuv, neprodyšné ponožky, veřejné sauny a koupaliště, kde trávíme volný čas, ale také koberec u sousedů, které jsme o Vánocích navštívili, mohou být příčinou vzniku mykotických chorob.




přidat nový recept