reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Orlický mletý řízek

Netradiční masové karbanátky s rybou a sýrem.


  • 3,0

    1 315×

    2,9 1315
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové maso, sýr a rybí filé semeleme. Housku nakrájíme na kostičky a namočíme je v mléce. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno.

Do semletého masa přidáme rozmočenou housku, rajčatový protlak, cibuli, hladkou mouku a podle chuti směs okořeníme solí, pepřem a paprikou. Směs vymícháme v těsto. Masovou hmotu rozdělíme na díly, ze kterých tvarujeme oválné placičky.

Připravíme si trojobal a řízečky jednotlivě v trojobalu. Orlické mleté řízky smažíme zvolna z obou stran do zlatočervené barvy.

Orlické mleté řízky podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky. Můžeme je doplnit omáčkami a zeleninovými saláty.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Orlický mletý řízek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.