reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Originální srbské čevapčiči

Rádi si pochutnáme na masíčku. Vyzkoušejte naše oblíbené čevapčiči.


  • 3,4

    29×

    3,4 29
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Maso důkladně promícháme s vejcem, cibulí a česnekem, dochutíme vegetou, solí a majoránkou.

Směs zahustíme podle potřeby strouhankou a tvoříme válečky. Čevapčiči smažíme na rozpáleném oleji, až jsou pěkně prosmažená.

Originální srbské čevapčiči podáváme s vařenými brambory. Porce zdobíme čerstvou okurkou a můžeme přidat osmaženou cibulku.

Recept na srbské čevapčiči nás navíc přijde levně, přitom si pochutnáme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Originální srbské čevapčiči

    Celkový počet komentářů: 2

    • CZRoman
      CZRoman

      Komentář k receptu Originální srbské čevapčiči

      vejce? strouhanka? majoranka? vegeta? Tak nevim jestli jste nekdy videla cevapcici natoz srbske a originalni ale tohle je recept na sisatej karbenatek urcire ne cevapcici. Mozna i chutnej, ale porad jen karbenatek a jestli je kulatej nebo sisatej je uplne jedno.

      19.07.2015 13:01:00

    • otto
      otto

      jo to je ono...já jako přílohu dávám trošku hořtice...

      24.08.2011 14:42:31

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Originální srbské čevapčiči

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.