reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

Postup přípravy

Z bílků ušleháme dostatečně pevný sníh. Pevný sníh poznáme, když nádobu ve které sníh ušlehán, obrátíme dnem nahoru a sníh v nádobě zůstane. Pozor však, ať sníh nepřešleháte.



Do ušlehaných bílků přidáme strouhanou pomerančovou kůru a ořechy a opatrně zamícháme.


Podle fantazie tvarujeme - pusinky, hrudky. Také můžeme stříkat na různé vykrajované tvary z křehkého těsta nebo z lineckého. Skládáme na plech na pečící papír.



Pečeme ve středně vyhřáté troubě - 150 - 160 stupňů, dokud nám sníh nezačně růžovět.



Do krabic je skládáme, až když sníh pořádně zaschne.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Ořechový sníh