reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ořechová buchta s čokoládou z domácí pekárny

Moc dobrá sladká buchta, kterou za nás téměř bez práce vyrobí domácí pekárna.


  • 3,1

    117×

    3 117
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 829 hodnocení

Recept na boloňské špagety krok za krokem

23. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 674 hodnocení

Halloweenské recepty: Jednoduché, rychlé a zdravé

23. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 270 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 544 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme smetanu, rozšlehaná vejce s olejem, vanilkový cukr, cukr, přidáme mouky, kokos a ořechy. Zapneme program Dort a necháme dobře promíchat. Asi po 10 minutách míchání přidáme prášek do pečiva a po dalších 5 minutách vsypeme strouhanou čokoládu.

Upečenou buchtu vyklopíme na mřížku a necháme vychladnout. Můžeme posypat moučkovým cukrem, nebo polít polevou podle chuti.

Ořechovou buchtu z čokolády krájíme na plátky a servírujeme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ořechová buchta s čokoládou z domácí pekárny

    Celkový počet komentářů: 3
    • miccki
      miccki

      v pekárně

      se mi moc nepovedl,po obvodu byl připálený.Někde jsem asi udělala chybu :-(

      21.03.2010 11:17:50

    • Evangelina
      Evangelina

      Dobrý den.

      Myslím si, že to asi bude těmi vrtulkami, na které se těsto často lepí a protože je to křehké, tak se moučník roztrhne. Buď bych radila vrtulky po umíchání vylovit - taky to tak někdy dělám, když nechci velké díry - nebo to prostě upéct klasiky v troubě. A když to vyndáte i s nádobou z pekárny, chvíli bych počkala, než bych ten moučník vyklopila. Uvidíte, jestli to pomůže.

      26.08.2008 10:59:10

    • Dominiczqa
      Dominiczqa

      Moučník je chuťově velice dobrý, osobně jsem ho na konci polila čokoládou a posypala barevnými cukrovinkami. Jen se chci zeptat, jestli náhodou někdo nevíte, proč se mi vždy u moučníku z pekárny vyklopí je polovina =(( poraďte prosím. Předem děkuji.

      22.07.2008 17:05:35



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Ořechová buchta s čokoládou z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.