reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Změklé máslo rozetřeme s větší částí moučkového cukru. Postupně přidáme žloutky a hodně napěníme. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme zbylý cukr a ušleháme, až je sníh krásně hustý a pevný. Lehce jej vmícháme společně s mletými ořechy, vanilkovým cukrem a moukou prosátou s práškem do pečiva do žloutkové pěny.

Těsto rozetřeme na dobře vymazaný a strouhankou vysypaný plech, poklademe ovocem a upečeme ve středně vyhřáté troubě (na 180 °C). Bublaninu pečeme asi 30 minut, záleží na troubě a velikosti použitého plechu.

Ořechovou bublaninu s ovocem nakrájíme, pocukrujeme a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Přidat příspěvek k receptu Ořechová bublanina s ovocem