reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Oravská rybí polévka

Hustá dietní polévka bez tuku. Recept na chuťově zajímavé spojení rybí polévky, boršče a zelňačky.


  • 3,0

    3 2
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Celer, mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na kousky. Povaříme si 3 větší hlavy z kapra. Do vody přidáme nové koření, bobkový list a sůl. Asi po 25 minutách vyjmeme hlavy, obereme maso a dáme vedle.

Do vývaru přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu. Až změkne, přidáme vařit balíček kysaného zelí a sklenici zavařené červené řepy.

Když je zelí a řepa poloměkká, vrátíme do hrnce obrané maso z hlavy. Krátce povaříme a podle chuti přisladíme, nebo přidáme smetanu, případně jíšku. Já jsem nepřidal ani jedno z toho.

Oravskou rybí polévku můžeme na talíři ozdobit kopečkem šlehačky a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Oravská rybí polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.