reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Opilé jehněčí kotlety

Jemné jehněčí maso podáváme s dušeným kysaným zelím a papájou, nejlepší kombinací k jehněčímu jsou brambory.


  • 3,0

    885×

    2,9 885
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 739 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 979 hodnocení

Sběr černého bezu

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 794 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 654 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Kotlety rozložíme v míse, zalijeme směsí sójové omáčky, oleje a limetkové kůry, zakryjeme a necháme marinovat v chladu minimálně 30 minut. Papáju nakrájíme na nudličky a zakapeme ji cherry. Cibulky nakrájíme nadrobno a zelí pokrájíme na menší kousky. V kastrolu si na oleji šalotky osmahneme, přidáme papáju a kyselé zelí i se šťávou. Všechno zalijeme vínem, ochutíme bobkovým listem a pepřem a dusíme pod poklicí asi 25 minut. Na oleji opečeme z obou stran kotlety, které podáváme se zelím a novými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Opilé jehněčí kotlety

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.