reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jahody omyjeme ve studené vodě, zbavíme stopek a nakrájíme je na čtvrtky. Pár kousků odložíme na ozdobu a zbytek dáme do misky. Citron rozkrojíme, nařežeme 2 hrubší plátky. Plátky okrájíme od slupky a oddělíme malé trojúhelníčky.

Jahody trochu promačkáme vidličkou, ale jen mírně, aby nám kousky zůstaly. Přidáme citron, třtinový cukr a promícháme. Dolijeme vodkou a necháme chvíli stát.

Opilé jahody servírujeme na dezertním talířku a zdobíme kousky jahod či citronem. Jahody však pouští v kombinaci s vodkou hodně šťávy, proto je lepší použít k podávání mističku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Opilé jahody

    Celkový počet komentářů: 3
    • panim
      panim

      Já zas nalila slivovici neb byla po ruce;-) mňam

      23.06.2015 17:11:15

    • Míša
      Míša

      Také možnost:o)

      11.06.2008 11:12:05

    • drakula
      drakula

      opilé jahody

      Kvalitní rum by taky nic nepokazil

      11.06.2008 11:01:26


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Opilé jahody

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.