Recept na rychlý pokrm z brambor s uzeným masem a kysaným zelím.
500 g | brambory |
0.5 lžičky | kmín |
2 lžíce | sádlo |
6 kuliček | celý pepř |
300 g | kysané zelí |
300 g | uzená krkovice |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
Na jedné pánvi na lžíci sádla opečeme na kostičky pokrájené uzené, v tomto případě jsme použili uzenou krkovici. Poté přidáme kysané zelí, které si můžeme předem trochu překrájet, společně necháme prohřát. Brambory oloupeme, nakrájíme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Na druhé pánvi rozpustíme zbytek sádla, vsypeme scezené brambory a dozlatova opečeme. Přidáme podrcený kmín a pepř a podle chuti dosolíme. Uzené a zelí smícháme s opékanými brambory a servírujeme. Opékané brambory s uzeným a kysaným zelím lze podávat i s volským okem.
Dušené červené zelí s brusinkami krok za krokem
Recept na dokonalou úpravu červeného zelí s brusinkami, které se skvěle hodí třeba k pečené kachně. Dnes se ho naučíme připravovat krok za krokem.
Se šípkovou, nebo se zelím? Výběr nejlepších receptů z kančího masa
Lovecká sezóna je v plném proudu a byla by veliká škoda této příležitosti nevyužít a nevyzkoušet nové recepty. Kančí maso je tmavé a libovější než třeba vepřové, hodí se na přípravu minutek i do gulášů. Máme pro vás 8 výborných receptů právě z kančího masa.
autor cubeec
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena