reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Opékané brambory s fazolovými lusky

Jednoduchý recept na hlavní chod bez masa.


  • 3,0

    3 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mražené fazolové lusky necháme trochu povolit, nahrubo je pokrájíme, povaříme v osolené vodě asi 5 minut., scedíme, prolijeme studenou vodou
a necháme okapat.

Pažitku opláchneme, osušíme a nadrobno nasekáme. Pórek očistíme a nakrájíme na nudličky.

Brambory oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle a po částech opékáme na rozehřátém oleji dozlatova. Opečené brambory doplníme fahzolovými lusky, pórkem a společně opékáme ještě asi 3 - 4 minuty. Osolíme, opepříme a na závěr vmícháme nasekanou pažitku.

Opékané brambory s fazolovými lusky podáváme jako lehký vegetariánský hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Opékané brambory s fazolovými lusky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.