reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové maso důkladně očistíme a umeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme a co nejdůkladněji promícháme s bylinkami, strouhankou a sytovými vejci. Hmotu necháme asi čtvrt hodiny v chladu odpočinout.

Z uleželé hmoty vytvarujeme šišku, kterou potřeme bílkem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi půl hodiny.

Hotovou sekanou vyndáme, rozkrájíme na plátky a na rozpáleném oleji ještě každý plátek z obou stran důkladně orestujeme dokřupava.

Podáváme se zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Opékaná bylinková sekaná

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.