reklama
hledat uživatel
       

Omeletový nákyp

Recept pocházející ze švýcarské kuchyně - sladké omelety pečené v troubě.


  • 1,0

    1 2
  • 35 min

Ingredience

na potření

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 747 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Postup přípravy

Krupici prosejeme a nasypeme do teplého mléka. Za stálého míchání na mírném plameni krátce povaříme. Krupicovou kaši sejmeme z plotýnky, osladíme cukrem, vmícháme máslo a vychladíme.

Do vychladlé krupicové kaše vmícháme žloutky, sůl a tuhý sníh vyšlehaný z bílků.

Těsto rozdělíme na dvě vymazané pánvičky a upečeme v silně vyhřáté troubě.

Obě horké omelety ala nákyp potřeme nahřátým džemem, spojíme a ozdobíme plátky mandlí. Před podáváním omeletový nákyp pocukrujeme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Omeletový nákyp

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.