reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Omáčka z kuřecích vnitřností

Recept na skvělou omáčku z vnitřností.


  • 4,7

    179×

    4,6 179
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí srdíčka, játra, žaludky a ledvinky podle potřeby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Ledvinky jsou stejný postup, jen se musí odkrojit blány a alespoň 3x je propláchnout vřelou vodou. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno.

Ve větším hrnci orestujeme cibuli. Přidáme očištěné srdíčka a žaludky, osolíme opepříme a přidáme necelou malou lžičku kmínu. Přidáme trochu vody, tak do půlky směsi a přikryjeme pokličkou. Základ směsi dusíme doměkka a podle potřeby podléváme. Jakmile bude směs měkká přidáme játra, nakrájené na stejně velké díly jako jsou srdíčka a žaludky. Dáme zase chvilku dusit, dokud nezměknou i játra. Až jsou hotová, dolijeme vodu podle množství - kolik omáčky chceme. Až omáčka začne vařit, zahustíme ji a ještě chvíli povaříme.

Omáčku z kuřecích vnitřností podáváme s vařeným bramborem nebo hranolky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Omáčka z kuřecích vnitřností

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.