reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Omáčka z kuřecích jater

Rychlá a chutná omáčka z vnitřností.


  • 3,5

    3,5 8
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Játra očistíme a nakrájíme na kousky.

Na oleji necháme zpěnit cibuli s česnekem, potom přidáme játra. Necháme chvíli osmahnout, podlijeme troškou vody a podusíme. Podušená játra odstavíme a rozmixujeme.

Rozmixovanou játrovou omáčku dáme zpět na sporák a zjemníme smetanou. Dochutíme solí, pepřem, dochucovadlem do polévky, troškou grilovacího koření pro zpestření chuti.

Omáčku z kuřecích jater podáváme s knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Omáčka z kuřecích jater

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.