reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Omáčka z červeného vína

Recept na omáčku, která se skvěle hodí zejména na pečená nebo grilovaná masa, např. hovězí pečeni.


  • 2,9

    594×

    2,9 594
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a asi 5 minut smažíme. Přidáme lžíci hladké mouky a znovu za stálého míchání osmažíme. Obsah v kastrolku zalijeme vínem a hovězím vývarem a vaříme asi 10 minut, až omáčka zhoustne. Přidáme sůl a pepř, šťávu z pečeného masa a prohřejeme.

Omáčku z červeného vína podáváme k pečenému či grilovanému masu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Omáčka z červeného vína

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.