reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Oloupaná rajčata zbavíme zrníček a dužinu nakrájíme na kostičky. Očištěnou papriku nakrájíme podélně na několik dílů a opečeme ji slupkou nahoru pod grilem, když slupka ztmavne, sloupneme ji. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Na rozpáleném oleji nejprve osmahneme cibuli, přidáme protlak a dusíme asi 4 minuty. Rajčata, papriku a tymián přidáme k cibuli a vaříme do zhoustnutí asi půl hodiny. Do omáčky sugo přidáme zbylé nasekané bylinky, sůl a pepř a už jen krátce prohřejeme.

Omáčka sugo skvěle chutná s těstovinami, ale dá se použít i na pizzu a k přípravě nejrůznějších pokrmů z masa i zeleniny.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Omáčka sugo

Celkový počet komentářů: 1
  • LuKa
    LuKa

    Hnidopyška :)

    Hezký recept možná i vyzkouším, ale není to sugo. Do suga se nedávají papriky, ale spíše mrkev a celer + bylinky.

    16.02.2018 14:29:20

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Omáčka sugo

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.