reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Okurkové chuťovky s křenovým krémem

Snadný recept na přípravu křenového krému se salámem a šlehačkou, který podáváme na salátové okurce jako chuťovku.


  • 5,0

    5 8
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Změklý métský salám v míse prošleháme s žervé dohladka. Oloupaný křen jemně nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou a osladíme moučkovým cukrem. Ze smetany ušleháme tuhou šlehačku, do které postupně vmícháme ochucené žervé a nastrouhaný křen. Křenový ochucený krém necháme v lednici asi 30 minut ztuhnout.

Okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější kolečka, která ozdobíme křenovým krémem a ihned servírujeme.

Okurkové chuťovky s křenovým krémem podáváme s pečivem.

Poznámka: Métský salám můžeme nahradit čajovkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Okurkové chuťovky s křenovým krémem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.