reklama
hledat uživatel
       

Okoun s brokolicí

Snadný recept na rybí maso s brokolicí a vařenými brambory.


  • 4,3

    15×

    4,3 15
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V hrnci necháme rozpustit trochu másla. Cibuli očistíme a nakrájíme na malé kousky, přidáme ji do hrnce s máslem a počkáme, až pustí šťávu.

Mezitím máslem vymažeme formu nebo menší pekáč, kde budeme péct rybí maso. Očištěnou rybu osolíme, opepříme a vložíme ji do pekáče. Když je cibule podušená, tak k ní přidáme brokolici a k brokolici ještě zakysanou smetanu. Poté následuje sladká smetana, promícháme a nezapomeneme ochutit pepřem a solí.

Než se uvaří smetana, můžeme oškrábat brambory a zapnout troubu. Brokolici ve vařené smetaně vylijeme na rybu, rovnoměrně ji rozdělíme a plech s rybou dáme bez zakrytí do trouby. Pečeme asi 25 minut, stejně dlouho vaříme oloupané brambory.

Okouna s brokolicí podáváme s uvařenými brambory a zdobíme podle fantazie - zeleninou, bylinkami, apod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Okoun s brokolicí

    Celkový počet komentářů: 1

    • Emax
      Emax

      Komentář k receptu Okoun s brokolicí

      Děkuji moc, moc jsme se pochutnali, a to i s dětmi. Trošku jsem si recept uzpůsobila, do brokolice se smetanou jsem přidala 2 lžíce bylinkového žervé od Lučiny a na závěr jsem přidala navrch plátkový sýr.

      26.02.2014 17:36:46

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Okoun s brokolicí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.