Okoun nilský v těstíčku z parmazánu

20 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 10660x
Jednoduchý recept na filé v sýrovém těstíčku.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Filé z okouna podle potřeby očistíme a nakrájíme na porce. Necháme ho vytaženého z lednice, aby měl pokojovou teplotu.

Do misky rozklepneme vejce. Vmícháme nastrouhaný parmazán, kefír a ovesné vločky. Těstíčko osolíme, opepříme a podle chuti přidáme třeba i citronovou šťávu.

Rozehřejeme si teflonovou pánev. Filé z okouna osolíme. Každou porci postupně namočíme do těstíčka a položíme na rozehřátou pánev. Osmahneme z jedné strany, obrátíme, na pánev nalijeme asi 5 cl vody, přiklopíme poklicí a okouna necháme v těstíčku dovařit.

Okouna nilského v těstíčku z parmazánu podáváme s brambory. Výborný je doplněný špenátem.

Vilienka autor receptu:

Okoun nilský v těstíčku z parmazánu

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

na porce
4,6
skvělý recept
21 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Okoun nilský v těstíčku z parmazánu

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Okoun nilský v těstíčku z parmazánu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.

  • Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Účinné postupy zdravějšího dýchání

    Hluboký nádech a výdech používáme běžně k rychlému zklidnění, když nás najednou popadne vztek. Už tady se skrývá náznak toho, jak důležité je správně dýchat a na co všechno může mít dýchání vliv.




přidat nový recept