reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Okoun nilský v těstíčku z parmazánu

Jednoduchý recept na filé v sýrovém těstíčku.


  • 4,6

    21×

    4,6 21
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filé z okouna podle potřeby očistíme a nakrájíme na porce. Necháme ho vytaženého z lednice, aby měl pokojovou teplotu.

Do misky rozklepneme vejce. Vmícháme nastrouhaný parmazán, kefír a ovesné vločky. Těstíčko osolíme, opepříme a podle chuti přidáme třeba i citronovou šťávu.

Rozehřejeme si teflonovou pánev. Filé z okouna osolíme. Každou porci postupně namočíme do těstíčka a položíme na rozehřátou pánev. Osmahneme z jedné strany, obrátíme, na pánev nalijeme asi 5 cl vody, přiklopíme poklicí a okouna necháme v těstíčku dovařit.

Okouna nilského v těstíčku z parmazánu podáváme s brambory. Výborný je doplněný špenátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Okoun nilský v těstíčku z parmazánu

    Celkový počet komentářů: 2

    • jolana (tecka) foltisova
      jolana (tecka) foltisova

      Okoun nilský v těstíčku z parmazánu

      Přidala jsem ještě nasekané mandle a bylo to vynikající :)

      26.04.2015 14:01:59

    • ver-step
      ver-step

      Komentář k receptu Okoun nilský v těstíčku z parmazánu

      s přítelem jsme si moc pochutnali :)

      16.01.2015 11:43:49

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Okoun nilský v těstíčku z parmazánu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.