reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Játra nakrájíme na plátky, na 1 porci počítáme plátky dva. Plátky mírně naklepeme a na tuku opečeme. Zároveň s játry opékáme plátky anglické slaniny. Do tuku po opékání jater a slaniny přidáme kečup, trochu pepře a kari koření a zalijeme vinem. Jen krátce povaříme.

Zvlášť si usmažíme volská oka, osolíme a opepříme.

Na talíř dáme dva plátky jater, osolíme, přelijeme připravenou šťávou, na jeden plátek dáme volské oko, posypeme bazalkou, na druhý dáme osmahnutou slaninu a cibulové kroužky.

Okatá vepřová játra podáváme s chlebem a s kyselou okurkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Okatá vepřová játra

    Celkový počet komentářů: 1

    • Lin-Terka
      Lin-Terka

      chutné a moc pěkné

      27.07.2012 23:18:38

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Okatá vepřová játra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.