reklama
hledat uživatel
       

Ohnivá krkovička

Recept na pikantní vepřovou krkovičku, která nejlépe chutná s opečenými bramborami.


  • 4,6

    14×

    4,5 14
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 555 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

10+1 otázek: Čínská medicína a její principy

10. 10. 2019

Postup přípravy

Plátky vepřové krkovičky omyjeme a lehce naklepeme. Maso osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, olejem a necháme uležet asi 15 minut.

Mezitím si připravíme zeleninu. Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Čtyři stroužky česneku oloupeme a nakrájíme na plátky. Dále nakrájíme na plátky malou feferonku.

Poté maso opečeme na pánvi v rozpáleném oleji z obou stran. Pekáček nebo zapékací mísu vytřeme olejem. Maso přeložíme do mísy, přidáme nakrájenou zeleninu a vše zalijeme ostrým kečupem. Nezapomeneme přidat šálek vody. Přikryjeme horním dílem zapékací mísy.

Zapékací mísu vložíme do předehřáté trouby a zvolna pečeme doměkka.

Upečené maso servísujeme na talíř, vhodnou přílohou jsou opečené brambory a zeleninová obloha.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ohnivá krkovička

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.