reklama
hledat uživatel
       

Obalovaný celer

Recept pro milovníky celeru.


  • 3,5

    11×

    3,4 11
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Větší celer očistíme a nakrájíme na přiměřeně široká kolečka. Ta povaříme v osolené vodě, aby trochu změkla.

Uvařená kolečka celeru necháme okapat a obalíme v klasickém trojobalu.

Obalovaný celer smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Smažený celer odložíme na ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk.

Obalovaný celer podáváme s bramborovou kaší.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Obalovaný celer

    Celkový počet komentářů: 3
    • KoBrA
      KoBrA

      Hmm, tedle recept znám už dlouho a je to moc dobrý papání, jen si to dopřávám s bramborem a tatarkou.Mňam.

      14.09.2009 12:02:52

      • Fren
        Fren

        Většina lidí také celer předem nevaří ale já ho mám radši,totiž ho jím jenom já nikdo jiný u nás v rodině celer nemusí.No ale moji pejsci ty ho přímo zbožňují...i v syrovém stavu jemně nastrouhaný.

        11.01.2009 00:19:34

    • Petra
      Petra

      Obalovaný celer je u nás oblíbený. Jen mi přijde úplně zbytečné ho vařit. Když se smaží ve friťáku na nižší teplotu, či-li trošku déle, změkne i tak. A stejnou zkušenost mám i na pánvi, když se mi nechce špinit s friťákem.

      12.12.2008 12:55:56


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Obalovaný celer

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.