reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Obalovaná mozzarella

Obalovaná mozzarella je vhodná k obyčejným i svátečním příležitostem.


  • 3,0

    12×

    3 12
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

4 velké mozzarelly rozkrájíme na čtvrtky, každou obalíme 2 plátky prosciutta. Dělá se to proto, aby sýr nevytekl.

Strouhanku smícháme s parmazánem, mouku přesypeme do mísy a vejce našleháme s trochou soli. Obalujeme postupně, nejdřív v mouce, pak ve vejci a nakonec ve strouhance.

Obalovanou mozzarellu smažíme ve vyšší vrstvě oleje zhruba 3 - 4 minuty dozlatova.

Obalovanou mozzarellu podáváme s čerstvými rajčátky pokapané trošku olivovým olejem. A kdo má a může, přidá i pár lístků bazalky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Obalovaná mozzarella

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.