reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Norský rybí kastrůlek

Zapečené rybí rizoto s rajčatovou jíškou, které vám určitě zachutná.


  • 2,9

    1 014×

    2,9 1014
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vykostěné ryby nakrájíme na proužky, urovnáme ve vrstvách střídavě s rýží do kastrůlku vymaštěného máslem. Každou vrstvu posypeme nadrobno posekanou petrželkou.

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a zředíme ji mlékem nebo smetanou. Přidáme rajčatový protlak, pepř, sůl, trochu cukru a dobře povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na ryby do kastrůlku, posypeme strouhankou, pokapeme rozehřátým máslem a pečeme v rozpálené troubě asi půl hodiny.

Norský rybí kastrůlek ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Norský rybí kastrůlek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.