reklama
hledat uživatel
       

Norský punč

Tento recept je pro přípravu punče, který znají v Norsku. Arrak lze nahradit rumem, ale již to nebude ono.


  • 2,9

    62×

    2,8 62
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do tlustostěnné sklenky, nejlépe na stopce s ouškem dáme cukrový sirup, arrak a zalijeme vroucí vodou. Vše dobře promícháme.

Norský punč ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Norský punč

    Celkový počet komentářů: 1

    • cecique
      cecique

      Komentář k receptu Norský punč

      Vzdyt to je grog a ne punč

      06.12.2015 10:21:05

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Norský punč

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.