reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Norská krémová polévka z ryb

Recept na rybí polévku se smetanou.


  • 3,7

    3,6 3
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mrkev očistíme a nakrájíme podélně. Mrkev uvaříme ve vodě i s celerovou natí doměkka (asi 15 minut). K zelenině přidáme rybí maso (losos, treska nebo jiná ryba) a vaříme dalších 15 minut. Maso vyjmeme a vývar scedíme.

Smícháme máslo s moukou a vmícháme do polévky. Prohříváme pod bodem varu cca 30 minut. Smetanu, žloutky, cukr a ocet smícháme a vmícháme do horkého mléka. Směs přidáme do rybí polévky. Krémovou polévku z ryb prohřejeme, ale už nesmíme vařit.

Norskou krémovou polévku z ryb rozlijeme do hlubokých talířů nebo misek a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Norská krémová polévka z ryb

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.