reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Normandské vepřové kotlety

Francouzská kuchyně je zvláštní a výrazná, ale chuťově je to vždycky skvělé.


  • 3,1

    165×

    3 165
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme. Osolíme je a opepříme.

V pánvi si rozehřejeme máslo a kotlety na něm z obou stran osmažíme.

Mezitím oloupeme a nakrájíme jablka a rozskládáme je do máslem vymazané zapékací misky. Osolíme je, opepříme a zaprášíme mletou skořicí. Vše zakapeme šťávou z pečení, poklademe kotletami a zakryté dusíme v troubě do změknutí.

Upečené normandské vepřové kotlety podáváme s opečenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Normandské vepřové kotlety

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.