Noky k masu

20 min | příloha | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 327x
Osvědčený recept na dobré noky k různě připravenému masu a omáčkám.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Do mísy nasypeme polohrubou mouku, osolíme, přidáme vejce a máslo, postupně naředíme mlékem a vymícháme řidší těsto, které necháme chvíli odpočinout.

Z těsta pomocí lžičky vykrajujeme noky a dáváme do vroucí osolené vody. Po vyplavání noků na hladinu vaříme podle velikosti asi ještě 2 - 3 minuty.

Noky podáváme podle chuti k masu a omáčkám.

Martin Dočekal autor receptu:

Noky k masu

Počet přidaných receptů: 18

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Noky k masu - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 1469 kJ / 351,1 kCal (na 1 porci)
3,4
dobrý recept
5 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Noky k masu

Přidat příspěvek k receptu Noky k masu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Sekundární neplodnost

    Sekundární neplodnost

    Dlouhodobá a zdánlivě marná snaha o druhé dítě není nijak vzácným či ojedinělým jevem. Máte už jedno dítě, jste rodina, užíváte si ve třech všech svých radostí i starostí, ale po nějaké době se znovu oddáte přetrvávající touze po dalším přírůstku do rodiny.

  • Co je to autoimunitní onemocnění?

    Co je to autoimunitní onemocnění?

    Autoimunitní onemocnění je reakce imunitního systému spočívající v tom, že organismus začne kromě cizích antigenů ničit také své vlastní buňky. Toto onemocnění patří mezi nejzávažnější choroby imunitního systému a jeho závažnost spočívá v možná trochu znepokojující pravdě o tom, že si sami v sobě neseme naprogramování k sebedestrukci.




přidat nový recept