reklama
hledat uživatel
       

Noky k masu

Osvědčený recept na dobré noky k různě připravenému masu a omáčkám.


  • 3,7

    3,6 6
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Energetická hodnota

1469 kJ / 351,1 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 623 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 878 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 707 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 582 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

17. 1. 2020

Postup přípravy

Do mísy nasypeme polohrubou mouku, osolíme, přidáme vejce a máslo, postupně naředíme mlékem a vymícháme řidší těsto, které necháme chvíli odpočinout.

Z těsta pomocí lžičky vykrajujeme noky a dáváme do vroucí osolené vody. Po vyplavání noků na hladinu vaříme podle velikosti asi ještě 2 - 3 minuty.

Noky podáváme podle chuti k masu a omáčkám.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Noky k masu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.