Noky k masu

20 min | příloha | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 235x
Osvědčený recept na dobré noky k různě připravenému masu a omáčkám.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Do mísy nasypeme polohrubou mouku, osolíme, přidáme vejce a máslo, postupně naředíme mlékem a vymícháme řidší těsto, které necháme chvíli odpočinout.

Z těsta pomocí lžičky vykrajujeme noky a dáváme do vroucí osolené vody. Po vyplavání noků na hladinu vaříme podle velikosti asi ještě 2 - 3 minuty.

Noky podáváme podle chuti k masu a omáčkám.

Martin Dočekal autor receptu:

Noky k masu

Počet přidaných receptů: 18

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Noky k masu - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 1469 kJ / 351,1 kCal (na 1 porci)
3,4
dobrý recept
5 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Noky k masu

Přidat příspěvek k receptu Noky k masu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept