reklama
hledat uživatel
       

Niceský salát

Tento salát má mnoho variant, do kterých se přidávají nové brambůrky, vařené fazolové lusky a místo tuňáka krevety.


  • 3,0

    983×

    2,9 983
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Salát omyjeme a natrháme na kousky. Smícháme s ostatní zeleninou. Artyčoková srdíčka nakrájíme na čtvrtky, okurku na větší kousky, rajčata a vejce na čtvrtky a tuňáka nalámeme na kousky. Dáme pozor, aby se vejce nerozdrobila. Zálivku připravíme z oleje, octa, utřeného česneku, hořčice, soli, pepře a citronové šťávy. Zalijeme jí salát těsně před podáváním.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Niceský salát

    Celkový počet komentářů: 1

    • Dragon Vaclav
      Dragon Vaclav

      Drobná úprava

      Dobrý den, Váš recept ,který zde prezentujete patří mezi velice dobré,jen bych jej rád trochu poopravil,dle originálu by měla rajčata a okurky být oloupány.Dále do salátu patří černé olivi a zblanžírované zelené fazolové lusky krájené zešikma na 5 až 6 cm délky..Příprava dressingu je naásledující : Do misky dáme asi dvě polévkové lříce hořčice,jednu lříci medu,dvě kávové lžíčky moučkového cukru,a dva vršky octa,vše vyšleháme pomocí metličky a za stálého šlehání přidáváme olej až do zhoustnutí. Doufám,že můj příspěvek bude pro Vás přínosem. S pozravem Václav Dragon zástupce šéf- kuchaře Newpark hotelu IRL.

      08.08.2005 12:33:01

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Niceský salát

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.