reklama
hledat uživatel
       

Niceský salát

Tento salát má mnoho variant, do kterých se přidávají nové brambůrky, vařené fazolové lusky a místo tuňáka krevety.


  • 3,0

    983×

    2,9 983
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 839 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 609 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na zelný chlebíček s uzeným krok za krokem

10. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Recept na domácí krtkův dort krok za krokem

10. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

9. 11. 2019

Postup přípravy

Salát omyjeme a natrháme na kousky. Smícháme s ostatní zeleninou. Artyčoková srdíčka nakrájíme na čtvrtky, okurku na větší kousky, rajčata a vejce na čtvrtky a tuňáka nalámeme na kousky. Dáme pozor, aby se vejce nerozdrobila. Zálivku připravíme z oleje, octa, utřeného česneku, hořčice, soli, pepře a citronové šťávy. Zalijeme jí salát těsně před podáváním.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Niceský salát

    Celkový počet komentářů: 1

    • Dragon Vaclav
      Dragon Vaclav

      Drobná úprava

      Dobrý den, Váš recept ,který zde prezentujete patří mezi velice dobré,jen bych jej rád trochu poopravil,dle originálu by měla rajčata a okurky být oloupány.Dále do salátu patří černé olivi a zblanžírované zelené fazolové lusky krájené zešikma na 5 až 6 cm délky..Příprava dressingu je naásledující : Do misky dáme asi dvě polévkové lříce hořčice,jednu lříci medu,dvě kávové lžíčky moučkového cukru,a dva vršky octa,vše vyšleháme pomocí metličky a za stálého šlehání přidáváme olej až do zhoustnutí. Doufám,že můj příspěvek bude pro Vás přínosem. S pozravem Václav Dragon zástupce šéf- kuchaře Newpark hotelu IRL.

      08.08.2005 12:33:01


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Niceský salát

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.