reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Nevařený džem z rybízu

Celkový počet komentářů: 6
  • Liba Zavadilka
    Liba Zavadilka

    nevařený džem z rybízu

    Dělám podobně, ale na 1kg rybízu dám 1,3kg cukru krupice.Nechávám to déle stát,občas promíchnu ručně.Dám do skleniček nahoru lžičku tuzemáku.Zavíčkuji a dám k ostatním zavařeninám.Není třeba do lednice.

    31.07.2019 19:52:51

  • martina
    martina

    Komentář k receptu Nevařený džem z rybízu

    Dodatek - dělala jsem džem s cukrem krupicí, ne moučkou.

    23.07.2019 11:14:14

  • martina
    martina

    Recept jsem vyzkoušela. Je výborný! džem je naprosto delikátní, když se použije na ovocný salát z bobulovin a džemem se to spojí. Dáváme červený a bíly rybíz, borůvky, nebo i malin. Ostružiny ještě nejsou zralé. Přimícháme pár lžic džemu, který to osladí a ochutí. Budeme muset namnožit černý rybíz, v této formě je hned pryč :-)

    23.07.2019 11:12:25

  • EJA
    EJA

    nevareny dzem z rybizu

    Tento recept jem nezkousela, ale zkusenosti mam bez rumu,delala jsem ho hlavne pro deti v zimnich mesicich byl vynikajici svym velkym obsahem vitaminu C. Misto praskoveho cukru jsem pouzivala cukr krystal bud bily nebo repny hnedy nerafinovany. pred uzavrenim jsem povrch posypala dle receptu Petolem, aby dzem nechytil plisen, Po otevreni se lzickou lehce odstranil.Budeme-li delat tento nevareny dzem jen s cerneho rybizu mame jistotu, ze papame 100% antioxidant, vycisti nam telo od vsech skodlivin.

    29.08.2011 07:46:01

  • .Renča.
    .Renča.

    Klidně můžete použít i tuzemák. Vydrží nejméně do jara.

    28.08.2011 20:27:42

  • JanaB
    JanaB

    Jak dlouho ho můžeme skladovat v chladničce? Tento recept stojí za vyzkoušení. Džem by měl velmi široké využití . Musím použít pouze bílý rum?

    28.08.2011 10:29:19

Nalezeno receptů: 6

Přidat příspěvek k receptu Nevařený džem z rybízu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.