reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Netradiční štrúdl plněný ovocem a drobenkou

Recept na štrúdl, který plníme nastrouhanými jablky, hruškami a netradičně také drobenkou.


  • 4,0

    4 4
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

drobenka

na potření

náplň

těsto



Energetická hodnota

1162 kJ / 277,8 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Listové těsto rozdělíme na 2 díly a rozválíme na obdélníky.

Z másla, mouky a všeho cukru zpracujeme drobenku. Jablka a hrušky očistíme a nastrouháme.

Na každý rozválený plát nasypeme strouhanku, 3 nastrouhaná jablka a 1,5 hrušky. Posypeme mletou skořicí, drobenkou a ořechy - všeho podle chuti.

Netradiční štrúdly s drobenkou přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a potřeme vajíčkem.

Netradiční štrúdl plněný ovocem a drobenkou pečeme na 170 °C asi 30 minut. Poté nakrájíme a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Netradiční štrúdl plněný ovocem a drobenkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.