reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

2. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Nesovická mramorová buchta

Nesovická mramorová buchta

Jednoduchá a rychlá buchta s ovocem a drobenkou. Recept třeba na nedělní pohoštění ke kávě.


  • 4,3

    55×

    4,3 55
  • 1 hod

  • 10×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

drobenka

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

22. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Dýňové rolky se skořicovou náplní krok za krokem

22. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Recept na výbornou čočkovou polévku krok za krokem

22. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Videonávod: Jak si vyřezat strašidelnou halloweenskou dýni?

22. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Videorecept: Úžasné veganské cupcakes podle Anny

22. 10. 2020

Postup přípravy

Z mouky, cukru a oleje si připravíme drobenku. Perník (použila jsem střechu z perníkové chaloupky) nastrouháme na jemném struhadle.

Nasucho smícháme dohromady mouku, cukr a prášek do pečiva. Přidáme mléko, vejce i olej a důkladně promícháme. Polovinu těsta nalijeme na menší plech vyložený pečícím papírem tak, aby některá místa zůstala prázdná. Do zbylého těsta vmícháme kakao a těstem vyplníme prázdná místa na plechu.

Těsto poklademe ovocem, použijeme čerstvé, mražené nebo i dobře okapaný kompot. Já použila na kostičky nakrájená kompotovaná jablka se skořicí a hřebíčkem. Ovoce poprášíme perníkem a rovnoměrně posypeme drobenkou.

Nesovickou mramorovou buchtu pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 20 - 25 minut.

Nesovickou mramorovou buchtu krájíme až zcela vychladlou, horká se drobí.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Nesovická mramorová buchta

    Celkový počet komentářů: 3

    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Nesovická mramorová buchta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.