reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Nepečený cheesecake s přelivem z čerstvého ovoce

Recept na cheesecake od kamarádky, který se nepeče, ale i tak je výborný a s přelivem z čerstvých borůvek, malin nebo pouze se zakysanou smetanou. Tento cheesecake je prostě úžasný.


  • 3,0

    3 4
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Sušenky rozdrtíme a vmícháme do rozpuštěného másla. Směs namačkáme do kulaté otevírací formy na dort se dnem vyloženým pečícím papírem a dáme chladit do lednice. Podle chuti můžeme sušenkový základ obohatit o rozdrcené lískové oříšky.

Smícháme tvaroh (případně mascarpone) s cukrem moučka a citronovou šťávou. Opatrně vmícháme ušlehanou šlehačku a potom želatinu. Tuto směs nalijeme na ztuhlý sušenkový základ a dáme nejméně na 3 hodiny chladit do lednice.

Před podáváním můžeme cheesecake ještě přelít borůvkovou omáčkou - 140 g borůvek rozmixujeme s 50 g přírodního cukru a lžící citronové šťávy, aby byla hladká, protřeme sítem. Stejně můžeme upravit maliny nebo třeba potřeme pouze zakysanou smetanou rozmíchanou s cukrem a citronovou šťávou.

Nepečený cheesecake s přelivem z čerstvého ovoce servírujeme jako lahodný dezert.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Nepečený cheesecake s přelivem z čerstvého ovoce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.