reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Nepečená sýrová roláda

Celkový počet komentářů: 30
  • Idana
    Idana

    Roládu dělám už léta, doporučuji pečící papír nebo silikonovou podložku. Jde to i s alobalem, ale ten je potřeba tence pomazat olejem, jinak sýr nesundáte. Jako náplň u nás frčí mleté ořechy s pomazánkovým máslem, hořticí, solí, pepřem a pár kapkami chilli omáčky. Na Silvestra ideál.

    30.12.2018 12:24:12

  • wilkova (tecka) karolina
    wilkova (tecka) karolina

    Rychlé a snadné,sýr jsem rozehřála na pečícím papíru, tudíž žádný problém nebyl. Je jasné, že se sýr přilepí a Tuplem na alobal. Salám jsem nastrouhala a do pomazánky přidala tavený sýr. Je výborná a rychlá, díky �

    06.01.2018 17:23:07

    • Drahomíra
      Drahomíra

      Taky se mi to prilepilo na papire,super je silikonova podlozka za 59kc a vsechno na ni pecu,vcetne buchet,cukrovi,,,nic nepripalite!
      Pozor na nuž muzete ji preriznout.Pak jen oplachnete…

      06.11.2018 19:46:31

    • LuKa
      LuKa

      Nastrouhat tvrdý sýr do igeliťáku dát rozpustit do vařící vody a pak rychle rozválet na frešce a nic se nelepí jen to trochu pálí :)

      28.12.2018 01:30:56

  • Jiri
    Jiri

    Komentář k receptu Nepečená sýrová roláda

    Poprosil bych, aby osoba, ktera davala tento recept bud uhradila naklady spojene s pouzitim alobalu, nebo mi to prijela osobne ukazat. Dekuji za promarneny cas..je pul jedenacte a ja na zitra nemam nic pripraveno.

    17.02.2017 22:19:55

    • Mirek
      Mirek

      Re: Komentář k receptu Nepečená sýrová roláda

      Máte naprostou pravdu. Na alobalu tato roláda nejde smotat. Sýr se totiž k alobalu přichytí. Řekl bych " Kde udělali soudruzi z NDR chybu "

      02.06.2017 09:22:55

  • Hromagda
    Hromagda

    Moc dobry a jednoduchy recept. Delala jsem pro navstevu s domacimi bagetkami a pochutnali si

    25.01.2017 13:41:37

  • joshuaherek
    joshuaherek

    Komentář k receptu Nepečená sýrová roláda

    Proč se to jmenuje nepečená roláda, když se zapéká?! Nechápu..

    05.11.2015 09:45:18

  • Viktorka
    Viktorka

    Mne to moc chutna k cerstve bagetce. Na oslavu je to super chutovka.

    30.11.2014 10:23:24

  • Vallinka
    Vallinka

    Komentář k receptu Nepečená sýrová roláda

    Bezvadný rychlý recept, skvělé pohoštění nebo prostě večeře. Pro mě skvělý tip s tím sýrem na peč.papíru. Vždy jsem rozehřívala v igelitovém pytlíku a poté válela...Zbytečně zdlouhavé. Po níže uvedených rez. jsem raději hned volila peč.papír, ale opravdu do toruby jen na chvilinku par minut, než se rozteče a spojí pote hned ven z trouby. Záleží samozřejmě také na druhu sýra. Určitě doporučuji pevnější /silnější/ plátky- poté úspěch zaručen. Výhoda je, že každý si naplní tím co má rád ;) Dobrou chuť :)

    19.03.2014 10:49:19

  • Kristýnka
    Kristýnka

    Komentář k receptu Nepečená sýrová roláda

    Výbornééé ;) :)

    23.07.2013 13:41:16

  • Darina
    Darina

    Robim tuto roladu velmi casto, tiez som mala tento problem-ak vam nejde syr od alobalu odlepit, pricinou je to ,ze bol dlho v trube,, syru staci uplne chvilka a staci aj 120st,len to nahriat, potom to ide lahko,,ak sa prilis rozohreje syr na alobale uz ho dolu nedate..

    10.05.2013 09:35:47

  • Jitka
    Jitka

    Sýrová roláda

    Alobal pod sýr opravdu nedoporučuji. Po rozehřátí se přilepí a nejde dolů a veškerá snaha je pryč. Pečící papír jsem nezkoušela tak nevím. Asi záleží na procentech tuku v sýru, když se někomu nepřilepí a někomu ano.

    31.03.2013 10:43:06

  • Majka
    Majka

    Sýrová roláda

    ...Achjooo, dala jsem sýr na alobal, na roztavený sýr všechno krásně natřela a pokladla paprikou a chtěla srolovat, ale sýr VŮBEC NEŠEL ODLEPIT OD ALOBALU. Co jsem udělala špatně :-(? Sýr prostě nesundám - je tam přilepený jako lepidlo, jen ho asi polovičku seškrábu a ze všeho dohromady udělám nějakou pomazánku. Chtělo by to do receptu napsat rovnou, že se má dát sýr na pečící papír....

    18.01.2013 16:33:31

  • ivetdoubkova
    ivetdoubkova

    Dobrý je i stroužek česneku do náplně:-)

    13.12.2012 19:58:38

  • ludekglos
    ludekglos

    sýrová roláda

    Taky jsem ji udělal, al ez plátků sýra, který jsem nechal "rozhřát" v horké vodě a pak válečkem rozválele na rozříznutém PE pytlíku. Do náplně jsem přidal i trochu feferonkového salátu. Je to pikantní. Pokud ho dáte více, je to s pečivem dobré zakousnutí k dobře vychlazenému pivu.

    08.09.2012 15:16:32

  • krejcikovavera
    krejcikovavera

    Také je výborné místo pomazánkového másla použít tavené sýry třeba s příchutí nivy. Super, doporučuji

    16.04.2012 22:49:10

  • krejcikovavera
    krejcikovavera

    sýrová roláda

    Moje maminka dělala tuhle roládu už když jsem byla jako dítě což je nějakých bratru třicet let. Tenkrát ale žádné pečící papíry nebyly tak to dělala tak, že koupila sýr vcelku eidam cca 3-4 cm silný plátek, podle toho, jak chtěla roládu velikou. Vzala obyčejné mikrotenové sáčky, do nich sýr pevně zavázala aby se k němu nedostala voda a takto zabalený sýr dala do hrnce s vařící vodou a nechala vařit pár minut dokud sýr nezměkl, potom vyndala na alobal a vyválela válečkem do požadované velikosti a tvaru. Naplnila, zavinula a bylo... Dělám to stejně a nikdy se mi nic nepřilepilo

    16.04.2012 22:43:53

    • Mirka M.
      Mirka M.

      Re: sýrová roláda

      http://varecha.pravda.sk/rece pty/syrova-rolada-fotorecept/1 0414-recept.html

      Tady se syr dava do horke lazne a pak se valeckem rozvali na tenky plat.
      Ja tady na Floride pouzivam uzenou Goudu, dela se to z ni moc dobre.

      12.06.2012 18:23:07

  • Tyna
    Tyna

    Vyborna je i jako lsadka varianta, kdy se do naplne pridaji rozmixovane broskve nebo ananas a muzou se pouzit treba kulicky hroznoveho vina nebo kousek bananu :)

    22.03.2012 14:28:17

  • Blansch
    Blansch

    ahoj, taky jsem dělala a stalo se mi to samé, jako u mmiri. Plátky se mi přilepili na papír a už jsem z toho roládu neudělala. Nevím, jak mám docílit, aby se mi plátky nelepili.Náplň jsem dala do vydlabané veky a nakonec, taky dobré:))

    18.02.2012 16:59:11

    • Háňa
      Háňa

      Taky se mi prvně stalo, že se mi roláda trochu přilepila na alobal. Ale jak uvádím v receptu a je to vidět i na jedné mé fotce, na další rolády jsem již použila pečící papír a tam se zaručeně nic nepřilepí. Roládu jsem krásně zatočila, opět zabalila do pečícího papíru a nechala v lednici ztuhnou a odležet. Určitě vyzkoušejte pečící papír. PS: Kopr je dobrý nápad, vyzkouším.

      19.02.2012 13:12:39

  • mmiri
    mmiri

    sýrová roláda

    dělala jsem ji včera, ale asi tak hodinu mi pak trvalo, než jsem dostala roládu z alobalu, ten sýr se mi tam přilepil a fakt horko těžko to šlo dolů. Jinak udělala jsem pomazánku z tvarohu a kromě vajíčka, taveného sýra, majolky soli a pepře jsem tam dala i nasekaný kopr. Ale ne ten sterilizovaný, mám v ledničce na mražáku nenaložený kopr a strasně mi to v tom chutná....

    15.02.2012 12:25:06

  • Brunettka
    Brunettka

    sýrová roláda

    Zkoušela jsem poprvé a měla velký úspěch. Doporučuji nechat uležet min 24 hodin.

    24.10.2011 16:59:55

  • Ježíšek
    Ježíšek

    sýrová roláda

    Taky mám ráda, dříve jsme ji dělali celkem často, ale teď už dlouho ne. Díky za připomenutí.

    23.09.2011 20:37:35

  • martina reichova
    martina reichova

    sýrová roláda

    Tuto mlsku doma děláme už dlouho a vždycky se po ní jen zapráší.Dá se udělat mnoho variant,záleží na chuti každého.Pomazánek je spousta :) .

    21.09.2011 08:49:20

Nalezeno receptů: 30

Přidat příspěvek k receptu Nepečená sýrová roláda

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.