reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

podle potřeby

Postup přípravy

Mix čerstvých očištěných hub nakrájíme na slabé plátky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka.

Na másle orestujeme houby a po chvilce podlijeme vínem, které necháme vypařit. Přidáme rýži, podlijeme trochou vývaru a za stálého míchání při nízké teplotě vaříme do změknutí. Těsně před koncem vaření přidáme mascarpone, nakrájenou cibulku a parmazán. Dobře a důkladně promícháme. Houbové rizoto ochutíme solí a čerstvě mletým pepřem a hrnec ještě na 3 minuty přikryjeme.

Nenáročné rizoto s houbami rozdělíme do mističek a ozdobíme hoblinkami parmazánu. Nenáročné risotto s houbami podáváme jako hlavní chod dobře teplé.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Nenáročné rizoto s houbami

Celkový počet komentářů: 1
  • Šárka
    Šárka

    Komentář k receptu Nenáročné rizoto s houbami

    geniální kombinace chutí, opravdu jednoduché, na jaře vařím s chřestem, také božské!!

    01.07.2014 19:35:28

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Nenáročné rizoto s houbami