reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Našlehaná pomazánka z vajec

Jemná pomazánka je na pečivo to nejlepší.


  • 3,5

    11×

    3,5 11
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Zchladíme pod ledovou vodou, aby se nám vejce dobře loupala. Oloupaná vajíčka nastrouháme na jemném struhadle.

Pomazánkový krém vyšleháme s rozpuštěným máslem. Přidáme vejce, majonézu, jemnou hořčici a bohatě osolíme, opepříme a pro pikantnost dodáme chilli. Pomazánku z vajec pořádně našleháme, můžeme si pomoct i tyčovým mixérem.

Našlehanou pomazánku z vajec necháme před podáváním dobře vychladit. Pomazánku z vajec podáváme s tmavým pečivem a zdobíme snítkou čerstvé petrželky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Našlehaná pomazánka z vajec

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.