Komentáře Naše znojemská omáčka

Celkový počet komentářů: 131
  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Žaneta 29.10.2017 12:57:04

    Výborná.. dneska jsem ji dělala poprvé a musím říct že se velmi povedla ☺☺☺ skvělý recept děkuji.

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Martin 07.02.2017 18:31:28

    Neni to spatna varianta,pripomina mi to falesne spanelske ptacky :)

    • Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Kelley 17.10.2017 09:18:11

      Taky si rikam. Jen do falesnych ptacku bych jeste dal anglickou slaninu :-). Ale jinak pekny recept. Asi si vyrobim zase po dlouhe dobe.

    • Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Kelley 17.10.2017 09:17:13

      Taky si rikam. Jen do falesnych ptacku bych jeste dal anglickou slaninu :-). Ale jinak pekny recept. Asi si vyrobim zase po dlouhe dobe.

    • Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Kelley 17.10.2017 09:16:44

      Taky si rikam. Jen do falesnych ptacku bych jeste dal anglickou slaninu :-). Ale jinak pekny recept. Asi si vyrobim zase po dlouhe dobe.

  • Znojemská omáčka Peter 30.08.2017 12:23:15

    Milujem túto omáčku

  • znojemska Marcela 06.05.2017 00:18:44

    uzasny recept,dekuji

  • Výborný recept, povedlo se �

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka 05.04.2017 15:42:56

    Uvarila jsem,bez parku,prislo mi zbytecne davat..
    Za me vynikajici ��

    • Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka drcaran 13.04.2017 14:47:35

      Toto není recept na znojemskou omáčku ale je recept spíše na štěpánskou omáčku.
      Do znojemské patří jen kyselé okurky to ostatní patří do štěpánské omáčky kromě párku,

    • Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka drcaran 13.04.2017 14:47:00

      Toto není recept na znojemskou omáčku ale je recept spíše na štěpánskou omáčku.
      Do znojemské patří jen kyselé okurky to ostatní patří do štěpánské omáčky kromě párku,

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Hanushka 05.04.2017 15:40:53

    Dnes jsem uvarila,bez parku prisel mi zbytecny ,jinak za me vynikajici :) ��

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Hanushka 05.04.2017 15:40:43

    Dnes jsem uvarila,bez parku prisel mi zbytecny ,jinak za me vynikajici :) ��

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Martin 07.02.2017 18:31:10

    Neni to spatna varianta,pripomina mi to falesne spanelske ptacky :)

  • Naše znojemská omáčka Věra Kapuscinská 06.09.2016 11:50:03

    Autorovi receptu: Nenechte se odradit, je výborná a komu se to nelíbí ať nediskutuje a jde dál, je to zlý člověk a neználek!

  • lazarjirka1@gmail.com lazarjirka1 03.02.2016 01:20:52

    Ten recept je dobrý palec nahoru o tom žádna,ale ve znojemské vejce a párek nemá co dedělat,ani hořčice,kde jste to viděli!Název pokrmu by se měl okamžitě změnit.Než něco pojmenujete podívejte se nejdřív do receptur teplich pokrmů které jsou stanovene!

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka MaYa 12.06.2016 09:12:23

    než začnete nadávat názvu tak si všimněte toho "NAŠE" už to říká že by to mohlo být nějak upravené vy inteligenti. Recept je fajn a jsem z Moravy a taky to známe jako znojemskou ;) a to jsme ze severu

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka MaYa 12.06.2016 09:12:10

    než začnete nadávat názvu tak si všimněte toho "NAŠE" už to říká že by to mohlo být nějak upravené vy inteligenti. Recept je fajn a jsem z Moravy a taky to známe jako znojemskou ;) a to jsme ze severu

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Břeclavák 05.06.2016 20:21:16

    Je to rozstřelený ptáček na Znojemský způsob prostě dvě omáčky dohromady �
    Naše rodina tuto omáčku vaří léta letoucí a je výborná,
    za tenhle recept dávám �

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Břeclavák 05.06.2016 20:20:38

    Je to rozstřelený ptáček na Znojemský způsob prostě dvě omáčky dohromady �
    Naše rodina tuto omáčku vaří léta letoucí a je výborná,
    za tenhle recept dávám �

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka lazarjirka1 03.02.2016 01:46:16

    Tomuhle receptu se říká rozlitaní ptačcí,zkrátka kdo nechce plněné ptáčky ve formě závitku udělá si tento lahodny pokrm,ale žádným právem si tento recept nezaslouzi spojovat s úpravou na znojemsky způsob,okamžitě změnte nazev!

    • Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka každýho věc 03.04.2016 18:52:18

      Já tohle jídlo znám od dětství jako znojemskou omáčku, nevím, co máte za problém -.-". Jestli se u vás říká rozlítaní ptáčci, to je vaše věc, asi jste z Moravy. Já mám z Moravy přítele a tam tomu tak říkají, ale když řeknu znojemská, tak on ví, co myslím. My Češi tomu tady tak říkáme a pokud se vám to nelíbí, tak se zlostí třeba udavte :D vaše věc, ale přestaňte tu nadávat na recept jen kvůli názvu, je to stupidní.

      Recept je ok, dnes vařím.

      • lumik
        Re: Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka lumik 04.04.2016 08:05:27

        já třeba na recept nenadávám,ale jako kuchařka mám ráda správné názvy jídel a toto opravdu znojemská není,ale ptáčky líné kuchařky vařím také

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Tom 06.03.2016 17:44:17

    Chybí tu pro mě zásadní věc, jak dlouho do je vařit do měka.

    • lumik
      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka lumik 07.03.2016 06:21:52

      nikdo vám nemůže říci na 100% jak které maso dlouho vařit,záleží na kvalitě,druhu a stáří masa,ale přece není problém maso ochutnat

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Jitule 03.03.2016 12:20:20

    Myslim, ze je uplne jedno jak se recept nazyva, kazdopadne je vynikajici! Ja i muj 15 mesicni synek jsme si moc pochutnali ;-) dekujeme

  • Fotografia Jozef 03.10.2015 10:46:13

    Kazdý, kto pozná toto jedlo, urcite so mnou súhlasí, ze je to jeden z vydarených ceských receptov.
    Ale tá fotografia tomu rozhodne nenasvedcuje.
    Pripomína to skôr ráno oblitý chodník (bez ryze...).

    • Re: Fotografia hjk 06.11.2015 19:18:52

      tak tahni past ovce, cobole

    • Re: Fotografia MB 01.01.2016 07:16:26

      A bryndzové halušky vyzerajú ako? Každý by sa mal trochu kontrolovať! Som zástanca jednoduchých a nepredražených jedál, určite túto omáčku vyskúšam.

    • Re: Fotografia Eliták 04.10.2015 08:10:19

      Ano máš pravdu ,recept sám výborný a chutný ale fotografia je naprosto presná ,takto to várím aj ja pre celú rodinu a vypadá úplne tak isto .Dobrú chuť slováci .

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka sikulka 27.11.2015 04:04:24

    Skvělá omáčka, babička jí říkala rozlítaní ptáčci.To když se nechce balit španěláky. Dávám bodík.

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Martin 03.05.2015 09:54:37

    .....a teď mi došlo, že tento recept je vlastně nefalšovaný Španělský hrnec - to jest nebalený Španělský ptáček. Moc dobré :)

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Martin 03.05.2015 09:40:01

    Co se týče názvů, tak podle "závazných" receptur, jak nás to učili na hotelovce před mnoha a mnoha lety, je Znojemská s okurkou a Štěpánská s vejcem. Mám rád obě omáčky a proto je tenhle mix pro měl to pravé :) Jen párek mi nesedí ani do jedné. Ten je skutečně ve všem, co se nazývá Frankfurtská a Znojemskou ani Štěpánskou bych jím nekazil - čistě z mého pohledu :)

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka 02.04.2015 08:23:32

    Tak jsem poprvé vařila tuto omáčku. Předestírám, že jsem kuchařka-začátečník. A moc se mi povedla :) přítel doslova "sežral" dvě porce k večeři a pak jen tiše sténal na gauči a ptal jestli ještě zbylo :) zahustila jsem hotovou kupovanou jíškou, protože si ještě natolik nevěřím, abych ji dělala z mouky a neměla hrudky, ale i tak jsme si pošmákli :) Takže děkuji za recept !

  • moc jsem si pochutnala...zahustila jsem bramborovým škrobem

  • lumik
    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka lumik 23.12.2014 15:53:19

    názvy na netu se spíš řídí tím,jak kdo jídlo nazývá doma,od správných názvů se proto často liší

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Ellen 22.12.2014 13:47:00

    Tak to si asi koupím profi kuchařku, když recepty na netu jsou nepřesné :-D

  • lumik
    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka lumik 20.12.2014 15:16:22

    vejce nepatří ani do frankfurtské

  • Znojemská? Ellen 20.12.2014 11:37:45

    Dobrý den,
    já měla za to, že do znojemské vejce nepatří, ale do frankfurtské určitě ano. Jinak recept celkem dobrý.

  • z tohoto receptu na mě jde smutek 08.12.2014 02:17:50

    ve Znojmě jsme si konzervárnu okurek nechali zničit...používám nakládané okurky německé nebo ještě lépe bulharské..zdeněk

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka 06.10.2014 08:49:07

    moc dobra, doporucuji spetku kmina, horcici nedavat do pridane vody ale s peprem a soli pomazat veprove maso (to ja radsi a je levnejsi) a nechat par hodin namarinovat v lednici, maso orestovat pred pridanim vody, pred dusenim pridat prolisovany cesnek a pulku masoxu. Zahustuji smetanou s moukou a nema chybu! diky

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Pavel 07.08.2014 10:26:24

    Skoro hotovo :-) vyborna omajda az na ty litry vody je tam vazne potreba dost vody, takze zalezi na vas, kolik chcete omajdy tolik vody ;-)

  • omacka petra tomesova 02.07.2014 11:56:06

    no omacka je dobroucka ale moc omacky mi to neudelalo ale super dala sem tam asi malo vody a jeste se chci zeptat nejak to nezahustujete mo se tak rasna omacka jako mate na obrazku teda fakticky nepovedla :(

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Petr 11.03.2014 08:22:02

    Dobrý den, vařím tento recept poprvé můžu se zeptat kolik se tam přidává vody?

    • Kočí
      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Kočí 29.03.2014 17:42:21

      Já jsem podléval pěti litry vody a byloi to málo.Odhaduji,tak dvacet litrů.Nic se tím nezkazí.Naopak se zbytek zamrazí.Sám mám v mnrazáku 60 litrů omáčky.

    • Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka hilf 27.03.2014 19:46:44

      Tak to by mne také zajímalo :)

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Verunka 25.06.2014 17:40:03

    Děkuji k večeři mooc dobré :)

  • Mišák
    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Mišák 04.05.2014 12:13:21

    Mńamózní. Děkuji. :-)

  • lumik
    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka lumik 10.03.2014 15:36:09

    moje švagrová mne naučila přidat při vaření k masu panáka tvrdého alkoholu,není cítit a maso fakt rychleji změkne

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka tutošvarc 25.05.2013 11:31:38

    hnus nedalo se to jíst :-*

  • Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak velké mají být ty kostky masa? Já když vařím hovězí tak je vždy strašně tvrdé......jsem taková kuchařka začátečnice :o)
    Děkuji

    • Ty kostičky asi 1.5. cm , když máme hovězí maso tvrdé tak dávám na špičku nože jedlé sody k masu do vody . Ta soda není vůbec cítit a maso je měkké - ( rada od starého kuchaře ) .

      • Re: sona.zetakova babča 10.03.2014 10:46:21

        Díky za radu s jedlou sodou. Ještě jsem to neslyšela a to jsem stará bába.
        Jen se mi zdá, že to maso jak hovězí tak vepřové je poslední roky jak podešev a to vařím stále stejně. Je něco shnilého v tom našem "království českém".

  • Znojemská sikulka 10.03.2014 08:09:36

    Ano, je to skvělý recept, je to vlastně španělský ptáček, jen nesmotaný.Řkáme mu líní španěláci. Já krájím maso na plátky a naklepu, je rychleji hotový. Dá se dělat i z kuřecího masa.

  • Výborná :) Snow29 21.09.2013 21:29:28

    Moc děkuji za recept, akorát jsem dovařila na zítřejší oběd, bude s rýží .. bohužel jsem musela zahustit moukou s vodou, jen samotná vajíčka nestačila, ale na chuti to neztratilo, takže je vše v pořádku a omáčka je tedy vážně chuťově delikátní - už se na zítřejší oběd sama těším ;) Jak někdo v jednom z komentářů správně poznamenal, že dobrý nápad na změknutí masa je jedlá soda, tak mohu jen souhlasit .. poslední roky, kdykoliv vařím hovězí maso, je to katastrofa, čtyři hodiny vaření a maso tvrdé jako podešev, takže jsem vyzkoušela a masíčko se během chvilky doslova rozpadá .. takže také moc děkuji za tip a už se těším, až to příště vyzkouším např. na guláši ;)

    • Re: Výborná :) Linda Kopecká 13.01.2014 16:29:37

      A nebylo by lepší než vařit maso 4 hodiny, koupit si papiňák? Hovězí v něm bude měkké za 40 minut.

      • Re: Re: Výborná :) Vjerka 02.03.2014 17:18:39

        Recept je "sqvělý".Hovězí maso vždycky papinuju a stačí to jen cca 20 a je krásně měkounké. Díky za recept...

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka David 03.02.2014 14:21:18

    Vynikající a bez chyby. Jen tročku zahustím nastrouhaným chlebem

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Štěpánka 20.01.2014 10:29:23

    Je mi úplně jedno, jak tomu kdo říká, ale právě jsem dovarila a je to mnamka a už se tesim na oběd a jak to bude chutnat dceři a manželovi! Za mně teda velká pochvala a děkuji za inspiraci!!!!!!!

  • Znojemská mafca 16.01.2014 17:17:25

    Určitě je zapotřebí zahustit jinak by to byla jen voda.

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka fikina 14.01.2014 11:11:24

    Tuto omáčku vařím už delší dobu.Dělám ji z vepřového(jedno jaké,já dělám z krkovičky,víc nám chutná prorostlé)cibuli a maso dám orestovat, zahušťuji smetanou s moukou a říkám tomu rozlítané ptáčky.Moc nám to chutná.

  • Žanet
    Vynikající, vřele doporučuji Žanet 19.12.2013 14:47:46

    Souhlasím s komentářem,že se by se to nemělo jmenovat znojemská ale rozlétaní ptáčci, každopádně je recept naprosto vynikající a bezchybný. Jsem ráda že jsem nakonec nedělala tu ,,znojemskou kterou jsem dělat měla v úmyslu,,. Co se týče receptu opsala jsem si jej i do své kuchařky a už budu tyto rozlétané ptáčky vařit jen podle něj. Jako začátečnice jsem to zvládla na jedničku. Co se týče postupu, Tak párky jsem nastrouhala na struhadle nahrubo, je to snazší, lépe to vypadá na talíři. Co se týče hořčice neměla jsem doma obyčejnou a tak jsem použila krémžskou a úžasné :-) Cibule jsem dala 2 a nakonec jsem to zahustila mlékem s rozkvedlanou moukou,což omáčku zjemnilo :-) Děkuji autorce za tento recept,přihodím foto a určitě od tebe ještě zkusím nějaký jiný recept,máš něco co by jsi doporučila?? :-) Žaneta


  • Já osobně maso na Znojemskou peču.skuste

  • Znojemská Veronika 01.11.2013 18:06:23

    Dělala jsem z kližky, jen jsem navíc na začátku přidala špetku kmínu a ke konci smetanu a lžíci hořčice navíc a VYNIKAJÍCÍ! Všem moc chutnalo :-)

  • Znojemská? Prémii 23.09.2013 15:37:58

    Tohle prosím není znojemská! Nemá to se znojemskou nic společného. Tomuhle jídlu se většinou říká rozlétaní ptáčci. Znojemská se správně jmenuje znojemská pečeně a patří tam pouze kyselé okurky. Jinak jídlo z receptu je ok.

  • Naše znojemská omáčka 23.09.2013 08:26:24

    Dělám něco podobného,jen dávám navíc na kostičky nakrájou slaninku.Jak maso,okurky,párek tak i vajíčko na kostičky.Říkáme tomu "volně ložené španěláky" a můžu říct,že se potom jen zapráší.

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Jirka 07.09.2013 17:57:40

    Tak to jsou ti kuchaři, do guláše přidají hořčici a okurky a myslí, že mají znojemskou. Tu jím již 60 let a ať už to bylo doma, u babičky, hospodě, nebo hotelu, nikdy tam nebylo maso na kousky. Vždy byly z hovězího zadního (netvrdím, že nelze použít vepřové, ale to už není Znojmo), nařezané ho na plátky ať již předem vařeného, nebo pečeného. To jsou ty Babicovi dobroty vařené pro kámoše na ubikaci.

    • Bára
      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka Bára 13.09.2013 18:01:28

      Paní má ale také název NAŠE znojemská omáčka... A záleží přece na každém, zda si maso nakrájí na kostky, nebo ho bude dělat v celku. Já dnes dělala znojemskou poprvé podle tohoto receptu a musím říci, že je jako od maminky! Jen ne s masem na plátky. Tak snad se zas tak moc neděje...
      Babicu nesnáším a tento recept k němu má daleko...

  • omáčka macek 02.09.2013 21:43:58

    Dělám a dost často, ale většinou s vepřového masa, jelikož hovězí je dnes moc... drahé. Ale je to výborný recept a kdo nevařil a neochutnal, tak ať nekritizuje

  • znojemská 23.08.2013 13:01:33

    velmi dobré

  • Komentář k receptu Naše znojemská omáčka suky 14.07.2013 21:22:12

    Moc dobrý,jen jsem přidal trochu smetany jinak super....

  • Váš kuchař 07.04.2013 09:23:56

    Ježiš vymyslete si k tomu alespoň nějaký svůj název, vždyť ve skutečnosti je to smíchání Znojemské, Frankfurtské a Štěpánské hovězí pečeně :)

  • vařila jsem poprvé a povedlo se..chutné jídlo...:-)

  • super recept.. dělala jsem znojemskou poprvé a povedla se :)

  • Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

  • Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

  • lumik
    znojemska lumik 05.01.2013 10:56:25

    maso urcite opeci,ale znojemska vypada jinak,tomuhle se rika ptacky line kucharky

  • moooc dobroučké....jen jsem přidala masox :-)

  • **Jožo **
    Naše znojemská omáčka. **Jožo ** 22.09.2012 08:06:32

    Je výborná,nemá chybu..

  • spanelske ptacy nezabalene Paul Sulc 19.09.2012 05:00:04

    delam to obcas, maso nekrajim na kousky ale necham platky a jsou to v podstate lenochovy spanelske ptacky, nezabalene. Podstatne vylepseni: smetana na slehani. Budete jako v nebi.

  • znojemská se myslím povedla ale to zahuštování mi fakt nešlo:-)sice to tam není napsané ale byla strašně řídká,nakonec se povedlo.Děkuji za recept

  • velmi chutné Andrea 26.08.2012 01:18:58

    omáčka se povedla a celá rodina se olizovala až za ušima. dík za recept

  • vyborna 03.07.2012 14:31:22

    ja ji udelala bez masa, jen s masoxem a take trosku zahustila jiskou a lzice kysane smetany..uz mlsam, nam nam :)

  • sisinka
    naše znojemská sisinka 23.06.2012 10:39:31

    Vyzkoušela jsem a moc dobrý,,,,,,mužíček mě i vás pochválil......

  • velbloud 22.06.2012 17:17:44

    Včera jsem vyzkoušela. Dopadla moc dobře. Díky za recept.

  • K postupu alik46 20.06.2012 19:49:28

    Já bych tedy to maso na cibuli nejdřív narychlo opekla než rovnou podlila vodou

  • jen místo hovězího masa jsem dala vepřové a bylo to výborné a vařila jsem v tlakovém hrnci, takže to bylo bombastické...

  • Výbornej, snadnej recept na skvělou omáčku!!!!!

  • výborná

  • Akorát jsem přidal ještě trochu drceného kmínu na chuť a paráda. Základ v tlakovém hrnci za 40minut a pak jen zamíchat hořčici a ostatní přísady. Akorát jsem tedy zase zaplakal, kolik že to stojí kilo hovězího :-) a to jsem vařil z kližky

  • děkuji za vynikající recept, všem moc chutnalo

    • Re: Pavla 26.12.2011 09:37:10

      Tento recept nemá chybu!!! Doporučuji všem, kdo znojemskou ještě nevařili nebo mají jiný recept - opravdu zkuste!!

  • výborné Handula 22.11.2011 21:22:53

    Znojemskou jsem poprvé vařila dle Vašeho receptu. Manžel byl nadmíru spokojený... Moc nám oběma chutnalo. Perfektní recept.

  • Bylo to moc dobré, příště zas podle vašeho receptu :)

  • k receptu se stále vracím, je vynikající !!! děkuji (jen po zalití masa vodou dávám ještě extra silný bujón a masíčko používám plátky, které se prodávají na ptáčky - jen je ještě rozkrojím na 3x, sice je to osmahnutí trošku složitější, když se dělá více porcí - maso se musí neustále v hrnci přemisťovat :-), ale máme to tak radši)

  • znojemská Mária Frydrychovská 01.10.2011 08:59:31

    Milujeme omáčky,mám mleté krůtí,tak udělám masové koule a omáčku podle receptu,myslím ,že to bude taky dobré......

  • Výborná!!! děkuji

  • unknown 22.09.2011 11:57:12

    Ahoj ta hořčice se mi srazila to tak má být?

  • Výborná! Děkujeme:-)

  • Renatka75
    Text komentáře byl smazán. Renatka75 04.09.2011 13:59:57

    Text komentáře byl smazán.

  • Renatka75
    Text komentáře byl smazán. Renatka75 04.09.2011 13:57:57

    Text komentáře byl smazán.

  • Hovězí ... kterou část? Sindy 01.03.2011 15:36:20

    Dobrý den, ráda bych poprosila o radu, které hovězí zvolit (česká jídla skoro nevařím)... Děkuji :-)

    • já používám hovězí přední,je to podle mně nejlepší maso na Znojemskou.Jinak super recept,velmi výborné.Jako přílohu doporučuji vyzkoušet těstoviny.

  • Teď jsem jí dovařila a už se nemůžu dočkat, až se dovaří rýže a pak si na ní teprve pochutnám!!! Ale už teď můžu říci, že je vynikající!!!!!!

  • Majka 30.05.2011 11:40:40

    Jojo, je to super :) Pritel ji vari casto a nemuzu se ji dojist ... s ryzi bomba .... a jinak jak se tu nekdo ptal na maso - taky se v tom nevyznam, v ceste vareni sme teprve na zacatku, ale delame ji i z veproveho, spise liboveho - asi od zad - rekla bych - ale je to jedno - podle toho, jak kdo ma rad prorostle - asi prej kotleta by to mela byt :) (z veprika delame z casových a cenových duvodu a je to take take dobre :))

  • Hanka 29.05.2011 17:27:36

    Musím pochválit, moc dobrá.Vařila jsem ji včera manželovi a rodičům, nemohli si ji vynachválit :-))

  • Výborné.Ještě teď se olizujeme až za ušimaDělal jsem jí z vepřového a zahušťoval.

  • výborná 27.03.2011 12:25:39

    chuťově jiná než ji znám, ale přítelovi i mně moc chutnala :-)

  • výborná 27.03.2011 12:25:38

    chuťově jiná než ji znám, ale přítelovi i mně moc chutnala :-)

  • Hovězí ... kterou část? Sindy 01.03.2011 15:36:21

    Dobrý den, ráda bych poprosila o radu, které hovězí zvolit (česká jídla skoro nevařím)... Děkuji :-)

  • To jsou přece rozlítaný ptáčky... Helena 12.02.2011 22:56:15

    alespoň u nás doma tomu tak říkáme, jen tu cibuli dávám na osmahnutou slaninu. Ale je to dobrý.

  • fakt dobrá Karakavrigilis 16.01.2011 11:31:12

    dneska jsem udělal uvedenou omáčku.je moc dobrá,jen jsem při dušení masa přidal masox a nakonec ji zahustil moukou.

  • Mnam,mnam 11.12.2010 15:33:33

    Vařila jsem Znojemskou omáčku už mockrát ale podle tohoto receptu byla jedinečná.

Nalezeno receptů: 131
Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka
* Povinné pole

Píšeme jinde

  • Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora - víte, že opravdu zdravá je jen v určitém období?

    Rebarbora (reveň kadeřavá) pochází z Číny a dorůstá výšky okolo dvou metrů. V kuchyni využíváme řapíky jejích listů, které oloupeme a uchováváme nakrájené na centimetrové špalíky. Vždy je konzumujeme jen tepelně upravené. Rebarborové řapíky obsahují pro zdraví přínosnou kyselinu listovou, jablečnou a citronovou.

  • Sekundární neplodnost

    Sekundární neplodnost

    Dlouhodobá a zdánlivě marná snaha o druhé dítě není nijak vzácným či ojedinělým jevem. Máte už jedno dítě, jste rodina, užíváte si ve třech všech svých radostí i starostí, ale po nějaké době se znovu oddáte přetrvávající touze po dalším přírůstku do rodiny.




přidat nový recept