reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

Celkový počet komentářů: 155
  • Pepa
    Pepa

    Recept na Vaší znojemskou

    Zkusil jsem, výborné! Až v závěru jsem si uvědomil, že je to vlastně rozlítaný španělský ptáček. Kombinace znojemské, pražské a frankfuktské omáčky. �

    07.09.2019 12:40:42

  • Simča
    Simča

    Tohle není znojemská

    Znojemská? Tak to ani náhodou, tohle je recept na rozlítané ptáčky, když přimhouřím oko. Ale znojemská fakt ne.

    11.08.2019 11:15:01

  • Simča
    Simča

    Tohle není znojemská

    Znojemská? Tak to ani náhodou, tohle je recept na rozlítané ptáčky, když přimhouřím oko. Ale znojemská fakt ne.

    11.08.2019 11:14:13

  • Simča
    Simča

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Znojemská? Tak to ani náhodou, tohle je recept na rozlítané ptáčky, když přimhouřím oko. Ale znojemská fakt ne.

    11.08.2019 11:13:22

  • Jira
    Jira

    Jde to i bez masa?

    Vypadá to úžasně, jen nemám maso a vajíčka. Pouze klobásy. Šlo by to nějak udělat bez toho masa?

    27.05.2019 16:06:14

  • Jira
    Jira

    Jde to i bez masa?

    Vypadá to úžasně, jen nemám maso a vajíčka. Pouze klobásy. Šlo by to nějak udělat bez toho masa?

    27.05.2019 16:05:43

  • Jindriska
    Jindriska

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Super, to zvládnu uvařit aj já. :-)

    20.04.2019 19:53:00

  • Lukas
    Lukas

    Znojemská omáčka

    Je výborná jen když jsem jí ukázal moje u taťkovi kuchaři tak mi řekl že to vypadá jako rozstreleny španělský ptáček ����

    20.01.2019 11:46:29

  • Lukas
    Lukas

    Znojemská omáčka

    Je výborná jen když jsem jí ukázal moje u taťkovi kuchaři tak mi řekl že to vypadá jako rozstreleny španělský ptáček ����

    20.01.2019 11:45:21

  • Lukas
    Lukas

    Znojemská omáčka

    Je výborná jen když jsem jí ukázal moje u taťkovi kuchaři tak mi řekl že to vypadá jako rozstreleny španělský ptáček ����

    20.01.2019 11:44:54

  • Lukas
    Lukas

    Je výborná jen když jsem jí ukázal moje u taťkovi kuchaři tak mi řekl že to vypadá jako rozstreleny španělský ptáček ����

    20.01.2019 11:44:12

  • monča81
    monča81

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Výborný recept dneska jsem vařila a doma byl veliký úspěch

    08.01.2019 12:12:30

  • Petula
    Petula

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Skvelej recept všem nám doma moc chutná můžu jen doporučit

    03.01.2019 16:50:46

  • Petula
    Petula

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Skvelej recept všem nám doma moc chutná můžu jen doporučit

    03.01.2019 16:44:30

  • michaela
    michaela

    Děkuji za recept je výborná u nás jí máme rádi s kuskusem ( hlavně náš malej Ondrášek 3roky)

    19.12.2018 11:26:13

  • Worbitka
    Worbitka

    Výborné, děkuji za recept! Nezapoměnte podlévat :)

    16.09.2018 12:19:07

  • Natalie
    Natalie

    Základ jsem použila Váš recept, možná jsem dala víc okurek a hořčice, ale to už je na chuti každého z nás, velmi děkuji za tip a prima večeři...

    11.09.2018 18:38:37

  • Milan
    Milan

    Naše znojemská omáčka

    No mně je úplně jedno jak se to jmenuje jestli znojemská,rozlítaný ptáčci či štěpánská ale dělám to podle tohoto receptu a je to vynikající..

    26.08.2018 11:57:06

  • Milan
    Milan

    Naše znojemská omáčka

    No mně je úplně jedno jak se to jmenuje jestli znojemská,rozlítaný ptáčci či štěpánská ale dělám to podle tohoto receptu a je to vinikající..

    26.08.2018 11:55:35

  • khynychová sarka
    khynychová sarka

    Recept se mi nelíbí

    dobrý den,toto přece není znojemská,ale obyčejní rozlitaní:) ptáčci,si paní asi trochu popletla...do Znojma se dava ,si tedy myslím,špek a jen okurky..samozrejme hovězí maso

    26.08.2018 09:38:13

  • Moravák
    Moravák

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Taky ji tak děláme už léta, je to takový rozstřelený španělsky ptáček :-)

    04.02.2018 08:03:00

  • Žaneta
    Žaneta

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Výborná.. dneska jsem ji dělala poprvé a musím říct že se velmi povedla ☺☺☺ skvělý recept děkuji.

    29.10.2017 12:57:04

  • Peter
    Peter

    Znojemská omáčka

    Milujem túto omáčku

    30.08.2017 12:23:15

  • Marcela
    Marcela

    uzasny recept,dekuji

    06.05.2017 00:18:44

  • Petruska
    Petruska

    Výborný recept, povedlo se �

    25.04.2017 11:46:24

  • mazlinka15
    mazlinka15

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Uvarila jsem,bez parku,prislo mi zbytecne davat..
    Za me vynikajici ��

    05.04.2017 15:42:56

    • drcaran
      drcaran

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Toto není recept na znojemskou omáčku ale je recept spíše na štěpánskou omáčku.
      Do znojemské patří jen kyselé okurky to ostatní patří do štěpánské omáčky kromě párku,

      13.04.2017 14:47:00

    • drcaran
      drcaran

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Toto není recept na znojemskou omáčku ale je recept spíše na štěpánskou omáčku.
      Do znojemské patří jen kyselé okurky to ostatní patří do štěpánské omáčky kromě párku,

      13.04.2017 14:47:35

    • David
      David

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      parek a slanina patri do znojemské vzdy veci dělám tak jak mam jakou to ma pak cenu varit neco kdyz tam nedam to a ono?

      23.08.2018 05:21:44

    • David
      David

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      parek a slanina patri do znojemské vzdy veci dělám tak jak mam jakou to ma pak cenu varit neco kdyz tam nedam to a ono?

      23.08.2018 05:21:58

    • lumik
      lumik

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      souhlasím,když sem dá někdo recept na znojemskou,měla by to být znojemská a ne rozlítaní ptáčci.Doma si říkejte jídlu jak chcete,ale tady by měly být správné názvy

      26.08.2018 11:55:02

  • Hanushka
    Hanushka

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Dnes jsem uvarila,bez parku prisel mi zbytecny ,jinak za me vynikajici :) ��

    05.04.2017 15:40:53

  • Hanushka
    Hanushka

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Dnes jsem uvarila,bez parku prisel mi zbytecny ,jinak za me vynikajici :) ��

    05.04.2017 15:40:43

  • Martin
    Martin

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Neni to spatna varianta,pripomina mi to falesne spanelske ptacky :)

    07.02.2017 18:31:28

    • Kelley
      Kelley

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Taky si rikam. Jen do falesnych ptacku bych jeste dal anglickou slaninu :-). Ale jinak pekny recept. Asi si vyrobim zase po dlouhe dobe.

      17.10.2017 09:16:44

  • Martin
    Martin

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Neni to spatna varianta,pripomina mi to falesne spanelske ptacky :)

    07.02.2017 18:31:10

  • Věra Kapuscinská
    Věra Kapuscinská

    Naše znojemská omáčka

    Autorovi receptu: Nenechte se odradit, je výborná a komu se to nelíbí ať nediskutuje a jde dál, je to zlý člověk a neználek!

    06.09.2016 11:50:03

  • MaYa
    MaYa

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    než začnete nadávat názvu tak si všimněte toho "NAŠE" už to říká že by to mohlo být nějak upravené vy inteligenti. Recept je fajn a jsem z Moravy a taky to známe jako znojemskou ;) a to jsme ze severu

    12.06.2016 09:12:23

  • MaYa
    MaYa

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    než začnete nadávat názvu tak si všimněte toho "NAŠE" už to říká že by to mohlo být nějak upravené vy inteligenti. Recept je fajn a jsem z Moravy a taky to známe jako znojemskou ;) a to jsme ze severu

    12.06.2016 09:12:10

  • Břeclavák
    Břeclavák

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Je to rozstřelený ptáček na Znojemský způsob prostě dvě omáčky dohromady �
    Naše rodina tuto omáčku vaří léta letoucí a je výborná,
    za tenhle recept dávám �

    05.06.2016 20:21:16

  • Břeclavák
    Břeclavák

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Je to rozstřelený ptáček na Znojemský způsob prostě dvě omáčky dohromady �
    Naše rodina tuto omáčku vaří léta letoucí a je výborná,
    za tenhle recept dávám �

    05.06.2016 20:20:38

  • Tom
    Tom

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Chybí tu pro mě zásadní věc, jak dlouho do je vařit do měka.

    06.03.2016 17:44:17

    • lumik
      lumik

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      nikdo vám nemůže říci na 100% jak které maso dlouho vařit,záleží na kvalitě,druhu a stáří masa,ale přece není problém maso ochutnat

      07.03.2016 06:21:52

  • Jitule
    Jitule

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Myslim, ze je uplne jedno jak se recept nazyva, kazdopadne je vynikajici! Ja i muj 15 mesicni synek jsme si moc pochutnali ;-) dekujeme

    03.03.2016 12:20:20

  • lazarjirka1
    lazarjirka1

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Tomuhle receptu se říká rozlitaní ptačcí,zkrátka kdo nechce plněné ptáčky ve formě závitku udělá si tento lahodny pokrm,ale žádným právem si tento recept nezaslouzi spojovat s úpravou na znojemsky způsob,okamžitě změnte nazev!

    03.02.2016 01:46:16

    • každýho věc
      každýho věc

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Já tohle jídlo znám od dětství jako znojemskou omáčku, nevím, co máte za problém -.-". Jestli se u vás říká rozlítaní ptáčci, to je vaše věc, asi jste z Moravy. Já mám z Moravy přítele a tam tomu tak říkají, ale když řeknu znojemská, tak on ví, co myslím. My Češi tomu tady tak říkáme a pokud se vám to nelíbí, tak se zlostí třeba udavte :D vaše věc, ale přestaňte tu nadávat na recept jen kvůli názvu, je to stupidní.

      Recept je ok, dnes vařím.

      03.04.2016 18:52:18

  • lazarjirka1
    lazarjirka1

    lazarjirka1@gmail.com

    Ten recept je dobrý palec nahoru o tom žádna,ale ve znojemské vejce a párek nemá co dedělat,ani hořčice,kde jste to viděli!Název pokrmu by se měl okamžitě změnit.Než něco pojmenujete podívejte se nejdřív do receptur teplich pokrmů které jsou stanovene!

    03.02.2016 01:20:52

  • sikulka
    sikulka

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Skvělá omáčka, babička jí říkala rozlítaní ptáčci.To když se nechce balit španěláky. Dávám bodík.

    27.11.2015 04:04:24

  • Jozef
    Jozef

    Kazdý, kto pozná toto jedlo, urcite so mnou súhlasí, ze je to jeden z vydarených ceských receptov.
    Ale tá fotografia tomu rozhodne nenasvedcuje.
    Pripomína to skôr ráno oblitý chodník (bez ryze...).

    03.10.2015 10:46:13

    • Eliták
      Eliták

      Re: Fotografia

      Ano máš pravdu ,recept sám výborný a chutný ale fotografia je naprosto presná ,takto to várím aj ja pre celú rodinu a vypadá úplne tak isto .Dobrú chuť slováci .

      04.10.2015 08:10:19

    • hjk
      hjk

      Re: Fotografia

      tak tahni past ovce, cobole

      06.11.2015 19:18:52

    • MB
      MB

      Re: Fotografia

      A bryndzové halušky vyzerajú ako? Každý by sa mal trochu kontrolovať! Som zástanca jednoduchých a nepredražených jedál, určite túto omáčku vyskúšam.

      01.01.2016 07:16:26

  • Martin
    Martin

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    .....a teď mi došlo, že tento recept je vlastně nefalšovaný Španělský hrnec - to jest nebalený Španělský ptáček. Moc dobré :)

    03.05.2015 09:54:37

  • Martin
    Martin

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Co se týče názvů, tak podle "závazných" receptur, jak nás to učili na hotelovce před mnoha a mnoha lety, je Znojemská s okurkou a Štěpánská s vejcem. Mám rád obě omáčky a proto je tenhle mix pro měl to pravé :) Jen párek mi nesedí ani do jedné. Ten je skutečně ve všem, co se nazývá Frankfurtská a Znojemskou ani Štěpánskou bych jím nekazil - čistě z mého pohledu :)

    03.05.2015 09:40:01

  • Ellenkalen
    Ellenkalen

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Tak jsem poprvé vařila tuto omáčku. Předestírám, že jsem kuchařka-začátečník. A moc se mi povedla :) přítel doslova "sežral" dvě porce k večeři a pak jen tiše sténal na gauči a ptal jestli ještě zbylo :) zahustila jsem hotovou kupovanou jíškou, protože si ještě natolik nevěřím, abych ji dělala z mouky a neměla hrudky, ale i tak jsme si pošmákli :) Takže děkuji za recept !

    02.04.2015 08:23:32

  • sedmula
    sedmula

    moc jsem si pochutnala...zahustila jsem bramborovým škrobem

    12.01.2015 12:34:05

  • lumik
    lumik

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    názvy na netu se spíš řídí tím,jak kdo jídlo nazývá doma,od správných názvů se proto často liší

    23.12.2014 15:53:19

  • Ellen
    Ellen

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Tak to si asi koupím profi kuchařku, když recepty na netu jsou nepřesné :-D

    22.12.2014 13:47:00

  • lumik
    lumik

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    vejce nepatří ani do frankfurtské

    20.12.2014 15:16:22

  • Ellen
    Ellen

    Znojemská?

    Dobrý den,
    já měla za to, že do znojemské vejce nepatří, ale do frankfurtské určitě ano. Jinak recept celkem dobrý.

    20.12.2014 11:37:45

  • 44zd
    44zd

    z tohoto receptu na mě jde smutek

    ve Znojmě jsme si konzervárnu okurek nechali zničit...používám nakládané okurky německé nebo ještě lépe bulharské..zdeněk

    08.12.2014 02:17:50

  • Vilda Skarolek
    Vilda Skarolek

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    moc dobra, doporucuji spetku kmina, horcici nedavat do pridane vody ale s peprem a soli pomazat veprove maso (to ja radsi a je levnejsi) a nechat par hodin namarinovat v lednici, maso orestovat pred pridanim vody, pred dusenim pridat prolisovany cesnek a pulku masoxu. Zahustuji smetanou s moukou a nema chybu! diky

    06.10.2014 08:49:07

  • Pavel
    Pavel

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Skoro hotovo :-) vyborna omajda az na ty litry vody je tam vazne potreba dost vody, takze zalezi na vas, kolik chcete omajdy tolik vody ;-)

    07.08.2014 10:26:24

  • petra  tomesova
    petra tomesova

    no omacka je dobroucka ale moc omacky mi to neudelalo ale super dala sem tam asi malo vody a jeste se chci zeptat nejak to nezahustujete mo se tak rasna omacka jako mate na obrazku teda fakticky nepovedla :(

    02.07.2014 11:56:06

  • Verunka
    Verunka

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Děkuji k večeři mooc dobré :)

    25.06.2014 17:40:03

  • Mišák
    Mišák

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Mńamózní. Děkuji. :-)

    04.05.2014 12:13:21

  • Petr
    Petr

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Dobrý den, vařím tento recept poprvé můžu se zeptat kolik se tam přidává vody?

    11.03.2014 08:22:02

    • hilf
      hilf

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Tak to by mne také zajímalo :)

      27.03.2014 19:46:44

    • Kočí
      Kočí

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Já jsem podléval pěti litry vody a byloi to málo.Odhaduji,tak dvacet litrů.Nic se tím nezkazí.Naopak se zbytek zamrazí.Sám mám v mnrazáku 60 litrů omáčky.

      29.03.2014 17:42:21

  • lumik
    lumik

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    moje švagrová mne naučila přidat při vaření k masu panáka tvrdého alkoholu,není cítit a maso fakt rychleji změkne

    10.03.2014 15:36:09

  • sikulka
    sikulka

    Ano, je to skvělý recept, je to vlastně španělský ptáček, jen nesmotaný.Řkáme mu líní španěláci. Já krájím maso na plátky a naklepu, je rychleji hotový. Dá se dělat i z kuřecího masa.

    10.03.2014 08:09:36

  • David
    David

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Vynikající a bez chyby. Jen tročku zahustím nastrouhaným chlebem

    03.02.2014 14:21:18

  • Štěpánka
    Štěpánka

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Je mi úplně jedno, jak tomu kdo říká, ale právě jsem dovarila a je to mnamka a už se tesim na oběd a jak to bude chutnat dceři a manželovi! Za mně teda velká pochvala a děkuji za inspiraci!!!!!!!

    20.01.2014 10:29:23

  • mafca
    mafca

    Určitě je zapotřebí zahustit jinak by to byla jen voda.

    16.01.2014 17:17:25

  • fikina
    fikina

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Tuto omáčku vařím už delší dobu.Dělám ji z vepřového(jedno jaké,já dělám z krkovičky,víc nám chutná prorostlé)cibuli a maso dám orestovat, zahušťuji smetanou s moukou a říkám tomu rozlítané ptáčky.Moc nám to chutná.

    14.01.2014 11:11:24

  • Žanet
    Žanet

    Vynikající, vřele doporučuji

    Souhlasím s komentářem,že se by se to nemělo jmenovat znojemská ale rozlétaní ptáčci, každopádně je recept naprosto vynikající a bezchybný. Jsem ráda že jsem nakonec nedělala tu ,,znojemskou kterou jsem dělat měla v úmyslu,,. Co se týče receptu opsala jsem si jej i do své kuchařky a už budu tyto rozlétané ptáčky vařit jen podle něj. Jako začátečnice jsem to zvládla na jedničku. Co se týče postupu, Tak párky jsem nastrouhala na struhadle nahrubo, je to snazší, lépe to vypadá na talíři. Co se týče hořčice neměla jsem doma obyčejnou a tak jsem použila krémžskou a úžasné :-) Cibule jsem dala 2 a nakonec jsem to zahustila mlékem s rozkvedlanou moukou,což omáčku zjemnilo :-) Děkuji autorce za tento recept,přihodím foto a určitě od tebe ještě zkusím nějaký jiný recept,máš něco co by jsi doporučila?? :-) Žaneta

    19.12.2013 14:47:46

  • milanvanek(tecka)ts
    milanvanek(tecka)ts


    Já osobně maso na Znojemskou peču.skuste

    27.11.2013 11:03:01

  • Veronika
    Veronika

    Dělala jsem z kližky, jen jsem navíc na začátku přidala špetku kmínu a ke konci smetanu a lžíci hořčice navíc a VYNIKAJÍCÍ! Všem moc chutnalo :-)

    01.11.2013 18:06:23

  • Prémii
    Prémii

    Znojemská?

    Tohle prosím není znojemská! Nemá to se znojemskou nic společného. Tomuhle jídlu se většinou říká rozlétaní ptáčci. Znojemská se správně jmenuje znojemská pečeně a patří tam pouze kyselé okurky. Jinak jídlo z receptu je ok.

    23.09.2013 15:37:58

  • zetkovecko
    zetkovecko

    Naše znojemská omáčka

    Dělám něco podobného,jen dávám navíc na kostičky nakrájou slaninku.Jak maso,okurky,párek tak i vajíčko na kostičky.Říkáme tomu "volně ložené španěláky" a můžu říct,že se potom jen zapráší.

    23.09.2013 08:26:24

  • Snow29
    Snow29

    Výborná :)

    Moc děkuji za recept, akorát jsem dovařila na zítřejší oběd, bude s rýží .. bohužel jsem musela zahustit moukou s vodou, jen samotná vajíčka nestačila, ale na chuti to neztratilo, takže je vše v pořádku a omáčka je tedy vážně chuťově delikátní - už se na zítřejší oběd sama těším ;) Jak někdo v jednom z komentářů správně poznamenal, že dobrý nápad na změknutí masa je jedlá soda, tak mohu jen souhlasit .. poslední roky, kdykoliv vařím hovězí maso, je to katastrofa, čtyři hodiny vaření a maso tvrdé jako podešev, takže jsem vyzkoušela a masíčko se během chvilky doslova rozpadá .. takže také moc děkuji za tip a už se těším, až to příště vyzkouším např. na guláši ;)

    21.09.2013 21:29:28

  • Jirka
    Jirka

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Tak to jsou ti kuchaři, do guláše přidají hořčici a okurky a myslí, že mají znojemskou. Tu jím již 60 let a ať už to bylo doma, u babičky, hospodě, nebo hotelu, nikdy tam nebylo maso na kousky. Vždy byly z hovězího zadního (netvrdím, že nelze použít vepřové, ale to už není Znojmo), nařezané ho na plátky ať již předem vařeného, nebo pečeného. To jsou ty Babicovi dobroty vařené pro kámoše na ubikaci.

    07.09.2013 17:57:40

    • Bára
      Bára

      Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Paní má ale také název NAŠE znojemská omáčka... A záleží přece na každém, zda si maso nakrájí na kostky, nebo ho bude dělat v celku. Já dnes dělala znojemskou poprvé podle tohoto receptu a musím říci, že je jako od maminky! Jen ne s masem na plátky. Tak snad se zas tak moc neděje...
      Babicu nesnáším a tento recept k němu má daleko...

      13.09.2013 18:01:28

  • macek
    macek

    Dělám a dost často, ale většinou s vepřového masa, jelikož hovězí je dnes moc... drahé. Ale je to výborný recept a kdo nevařil a neochutnal, tak ať nekritizuje

    02.09.2013 21:43:58

  • bublin
    bublin

    velmi dobré

    23.08.2013 13:01:33

  • suky
    suky

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    Moc dobrý,jen jsem přidal trochu smetany jinak super....

    14.07.2013 21:22:12

  • tutošvarc
    tutošvarc

    Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

    hnus nedalo se to jíst :-*

    25.05.2013 11:31:38

  • Váš kuchař
    Váš kuchař

    Ježiš vymyslete si k tomu alespoň nějaký svůj název, vždyť ve skutečnosti je to smíchání Znojemské, Frankfurtské a Štěpánské hovězí pečeně :)

    07.04.2013 09:23:56

  • Rozarka
    Rozarka

    vařila jsem poprvé a povedlo se..chutné jídlo...:-)

    28.03.2013 11:30:35

  • hanais
    hanais

    super recept.. dělala jsem znojemskou poprvé a povedla se :)

    03.03.2013 17:08:34

  • andulka
    andulka

    Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

    06.02.2013 13:50:27

  • andulka
    andulka

    Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

    06.02.2013 13:47:45

  • lumik
    lumik

    maso urcite opeci,ale znojemska vypada jinak,tomuhle se rika ptacky line kucharky

    05.01.2013 10:56:25

  • kačule
    kačule

    moooc dobroučké....jen jsem přidala masox :-)

    01.12.2012 19:32:40

  • **Jožo **
    **Jožo **

    Naše znojemská omáčka.

    Je výborná,nemá chybu..

    22.09.2012 08:06:32

  • Paul Sulc
    Paul Sulc

    spanelske ptacy nezabalene

    delam to obcas, maso nekrajim na kousky ale necham platky a jsou to v podstate lenochovy spanelske ptacky, nezabalene. Podstatne vylepseni: smetana na slehani. Budete jako v nebi.

    19.09.2012 05:00:04

  • nora
    nora

    znojemská se myslím povedla ale to zahuštování mi fakt nešlo:-)sice to tam není napsané ale byla strašně řídká,nakonec se povedlo.Děkuji za recept

    14.09.2012 13:13:47

  • Andrea
    Andrea

    velmi chutné

    omáčka se povedla a celá rodina se olizovala až za ušima. dík za recept

    26.08.2012 01:18:58

  • angelinadiaz
    angelinadiaz

    ja ji udelala bez masa, jen s masoxem a take trosku zahustila jiskou a lzice kysane smetany..uz mlsam, nam nam :)

    03.07.2012 14:31:22

  • sisinka
    sisinka

    naše znojemská

    Vyzkoušela jsem a moc dobrý,,,,,,mužíček mě i vás pochválil......

    23.06.2012 10:39:31

  • velbloud
    velbloud

    Včera jsem vyzkoušela. Dopadla moc dobře. Díky za recept.

    22.06.2012 17:17:44

  • alik46
    alik46

    Já bych tedy to maso na cibuli nejdřív narychlo opekla než rovnou podlila vodou

    20.06.2012 19:49:28

  • brnacka
    brnacka

    jen místo hovězího masa jsem dala vepřové a bylo to výborné a vařila jsem v tlakovém hrnci, takže to bylo bombastické...

    09.06.2012 16:43:01

  • stepinka (tecka) martinkova
    stepinka (tecka) martinkova

    Výbornej, snadnej recept na skvělou omáčku!!!!!

    30.05.2012 10:24:46

  • Tonny
    Tonny

    výborná

    05.05.2012 13:58:11

  • japapatramtara
    japapatramtara

    Akorát jsem přidal ještě trochu drceného kmínu na chuť a paráda. Základ v tlakovém hrnci za 40minut a pak jen zamíchat hořčici a ostatní přísady. Akorát jsem tedy zase zaplakal, kolik že to stojí kilo hovězího :-) a to jsem vařil z kližky

    10.02.2012 09:11:48

  • SisQa
    SisQa

    děkuji za vynikající recept, všem moc chutnalo

    03.12.2011 15:49:12

  • Handula
    Handula

    Znojemskou jsem poprvé vařila dle Vašeho receptu. Manžel byl nadmíru spokojený... Moc nám oběma chutnalo. Perfektní recept.

    22.11.2011 21:22:53

  • kiki
    kiki

    Bylo to moc dobré, příště zas podle vašeho receptu :)

    22.11.2011 14:45:53

  • Mana&Mio
    Mana&Mio

    k receptu se stále vracím, je vynikající !!! děkuji (jen po zalití masa vodou dávám ještě extra silný bujón a masíčko používám plátky, které se prodávají na ptáčky - jen je ještě rozkrojím na 3x, sice je to osmahnutí trošku složitější, když se dělá více porcí - maso se musí neustále v hrnci přemisťovat :-), ale máme to tak radši)

    28.10.2011 23:35:37

  • Mária Frydrychovská
    Mária Frydrychovská

    Milujeme omáčky,mám mleté krůtí,tak udělám masové koule a omáčku podle receptu,myslím ,že to bude taky dobré......

    01.10.2011 08:59:31

  • Mana&Mio
    Mana&Mio

    Výborná!!! děkuji

    27.09.2011 18:43:33

  • unknown
    unknown

    Ahoj ta hořčice se mi srazila to tak má být?

    22.09.2011 11:57:12

  • Renatka75
    Renatka75

    Výborná! Děkujeme:-)

    04.09.2011 14:01:40

  • Renatka75
    Renatka75

    Text komentáře byl smazán.

    Text komentáře byl smazán.

    04.09.2011 13:59:57

  • Renatka75
    Renatka75

    Text komentáře byl smazán.

    Text komentáře byl smazán.

    04.09.2011 13:57:57

  • Gumidek
    Gumidek

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak velké mají být ty kostky masa? Já když vařím hovězí tak je vždy strašně tvrdé......jsem taková kuchařka začátečnice :o)
    Děkuji

    29.08.2011 10:45:37

    • demoliční četa
      demoliční četa

      sona.zetakova

      Ty kostičky asi 1.5. cm , když máme hovězí maso tvrdé tak dávám na špičku nože jedlé sody k masu do vody . Ta soda není vůbec cítit a maso je měkké - ( rada od starého kuchaře ) .

      10.09.2011 20:08:17

  • zdenka41
    zdenka41

    Teď jsem jí dovařila a už se nemůžu dočkat, až se dovaří rýže a pak si na ní teprve pochutnám!!! Ale už teď můžu říci, že je vynikající!!!!!!

    09.07.2011 21:51:16

  • Majka
    Majka

    Jojo, je to super :) Pritel ji vari casto a nemuzu se ji dojist ... s ryzi bomba .... a jinak jak se tu nekdo ptal na maso - taky se v tom nevyznam, v ceste vareni sme teprve na zacatku, ale delame ji i z veproveho, spise liboveho - asi od zad - rekla bych - ale je to jedno - podle toho, jak kdo ma rad prorostle - asi prej kotleta by to mela byt :) (z veprika delame z casových a cenových duvodu a je to take take dobre :))

    30.05.2011 11:40:40

  • Hanka
    Hanka

    Musím pochválit, moc dobrá.Vařila jsem ji včera manželovi a rodičům, nemohli si ji vynachválit :-))

    29.05.2011 17:27:36

  • sarka-farka
    sarka-farka

    Výborné.Ještě teď se olizujeme až za ušimaDělal jsem jí z vepřového a zahušťoval.

    29.05.2011 12:29:12

  • konicca
    konicca

    chuťově jiná než ji znám, ale přítelovi i mně moc chutnala :-)

    27.03.2011 12:25:39

  • konicca
    konicca

    výborná

    chuťově jiná než ji znám, ale přítelovi i mně moc chutnala :-)

    27.03.2011 12:25:38

  • Sindy
    Sindy

    Hovězí ... kterou část?

    Dobrý den, ráda bych poprosila o radu, které hovězí zvolit (česká jídla skoro nevařím)... Děkuji :-)

    01.03.2011 15:36:21

  • Sindy
    Sindy

    Hovězí ... kterou část?

    Dobrý den, ráda bych poprosila o radu, které hovězí zvolit (česká jídla skoro nevařím)... Děkuji :-)

    01.03.2011 15:36:20

    • nikmil
      nikmil

      já používám hovězí přední,je to podle mně nejlepší maso na Znojemskou.Jinak super recept,velmi výborné.Jako přílohu doporučuji vyzkoušet těstoviny.

      16.08.2011 11:27:45

  • Helena
    Helena

    To jsou přece rozlítaný ptáčky...

    alespoň u nás doma tomu tak říkáme, jen tu cibuli dávám na osmahnutou slaninu. Ale je to dobrý.

    12.02.2011 22:56:15

  • Karakavrigilis
    Karakavrigilis

    fakt dobrá

    dneska jsem udělal uvedenou omáčku.je moc dobrá,jen jsem při dušení masa přidal masox a nakonec ji zahustil moukou.

    16.01.2011 11:31:12

  • martinka1904
    martinka1904

    Vařila jsem Znojemskou omáčku už mockrát ale podle tohoto receptu byla jedinečná.

    11.12.2010 15:33:33

Nalezeno receptů: 155

Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.