reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,5

    642×

    4,5 642
  • 1 h 15 min

  • 155×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?

20. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Kvíz: Znáte historii kuchyňských spotřebičů?

20. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem

20. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Červená čočka: Zdravá luštěnina pro každého aneb jak ji zařadit do jídelníčku

20. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Recept na dušený špenát z čerstvých listů krok za krokem

20. 10. 2020

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 175
    • Rozarka
      Rozarka

      vařila jsem poprvé a povedlo se..chutné jídlo...:-)

      28.03.2013 11:30:35

    • hanais
      hanais

      super recept.. dělala jsem znojemskou poprvé a povedla se :)

      03.03.2013 17:08:34

    • andulka
      andulka

      Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

      06.02.2013 13:50:27


    • andulka
      andulka

      Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

      06.02.2013 13:47:45

    • lumik
      lumik

      maso urcite opeci,ale znojemska vypada jinak,tomuhle se rika ptacky line kucharky

      05.01.2013 10:56:25

    • kačule
      kačule

      moooc dobroučké....jen jsem přidala masox :-)

      01.12.2012 19:32:40

    • **Jožo **
      **Jožo **

      Naše znojemská omáčka.

      Je výborná,nemá chybu..

      22.09.2012 08:06:32

    • Paul Sulc
      Paul Sulc

      spanelske ptacy nezabalene

      delam to obcas, maso nekrajim na kousky ale necham platky a jsou to v podstate lenochovy spanelske ptacky, nezabalene. Podstatne vylepseni: smetana na slehani. Budete jako v nebi.

      19.09.2012 05:00:04


    Nalezeno receptů: 175

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.