reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,6

    531×

    4,5 531
  • 1 h 15 min

  • 149×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 155
    • Rozarka
      Rozarka

      vařila jsem poprvé a povedlo se..chutné jídlo...:-)

      28.03.2013 11:30:35

    • hanais
      hanais

      super recept.. dělala jsem znojemskou poprvé a povedla se :)

      03.03.2013 17:08:34

    • andulka
      andulka

      Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

      06.02.2013 13:50:27


    • andulka
      andulka

      Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

      06.02.2013 13:47:45

    • lumik
      lumik

      maso urcite opeci,ale znojemska vypada jinak,tomuhle se rika ptacky line kucharky

      05.01.2013 10:56:25

    • kačule
      kačule

      moooc dobroučké....jen jsem přidala masox :-)

      01.12.2012 19:32:40

    • **Jožo **
      **Jožo **

      Naše znojemská omáčka.

      Je výborná,nemá chybu..

      22.09.2012 08:06:32

    • Paul Sulc
      Paul Sulc

      spanelske ptacy nezabalene

      delam to obcas, maso nekrajim na kousky ale necham platky a jsou to v podstate lenochovy spanelske ptacky, nezabalene. Podstatne vylepseni: smetana na slehani. Budete jako v nebi.

      19.09.2012 05:00:04


    Nalezeno receptů: 155

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.