reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,5

    561×

    4,5 561
  • 1 h 15 min

  • 149×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 620 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 877 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 624 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 706 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

17. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Luštěninové rigatoni s cuketou a parmazánem krok za krokem

16. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 705 hodnocení

Masopustní hodování - zabijačkový guláš, tlačenka a výborné sádlo jako za starých časů

15. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 581 hodnocení

Videorecept: Kuřecí prsa plněná sýrem

15. 1. 2020

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 155
    • Verunka
      Verunka

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Děkuji k večeři mooc dobré :)

      25.06.2014 17:40:03

    • Mišák
      Mišák

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Mńamózní. Děkuji. :-)

      04.05.2014 12:13:21

    • lumik
      lumik

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      moje švagrová mne naučila přidat při vaření k masu panáka tvrdého alkoholu,není cítit a maso fakt rychleji změkne

      10.03.2014 15:36:09


    • tutošvarc
      tutošvarc

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      hnus nedalo se to jíst :-*

      25.05.2013 11:31:38

    • Gumidek
      Gumidek

      Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak velké mají být ty kostky masa? Já když vařím hovězí tak je vždy strašně tvrdé......jsem taková kuchařka začátečnice :o)
      Děkuji

      29.08.2011 10:45:37

      • demoliční četa
        demoliční četa

        sona.zetakova

        Ty kostičky asi 1.5. cm , když máme hovězí maso tvrdé tak dávám na špičku nože jedlé sody k masu do vody . Ta soda není vůbec cítit a maso je měkké - ( rada od starého kuchaře ) .

        10.09.2011 20:08:17


    Nalezeno receptů: 155

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.