reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,6

    512×

    4,5 512
  • 1 h 15 min

  • 149×

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 151
    • Tom
      Tom

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Chybí tu pro mě zásadní věc, jak dlouho do je vařit do měka.

      06.03.2016 17:44:17

      • lumik
        lumik

        Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

        nikdo vám nemůže říci na 100% jak které maso dlouho vařit,záleží na kvalitě,druhu a stáří masa,ale přece není problém maso ochutnat

        07.03.2016 06:21:52

    • Jitule
      Jitule

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Myslim, ze je uplne jedno jak se recept nazyva, kazdopadne je vynikajici! Ja i muj 15 mesicni synek jsme si moc pochutnali ;-) dekujeme

      03.03.2016 12:20:20


    • sikulka
      sikulka

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Skvělá omáčka, babička jí říkala rozlítaní ptáčci.To když se nechce balit španěláky. Dávám bodík.

      27.11.2015 04:04:24

    • Jozef
      Jozef

      Kazdý, kto pozná toto jedlo, urcite so mnou súhlasí, ze je to jeden z vydarených ceských receptov.
      Ale tá fotografia tomu rozhodne nenasvedcuje.
      Pripomína to skôr ráno oblitý chodník (bez ryze...).

      03.10.2015 10:46:13

      • Eliták
        Eliták

        Re: Fotografia

        Ano máš pravdu ,recept sám výborný a chutný ale fotografia je naprosto presná ,takto to várím aj ja pre celú rodinu a vypadá úplne tak isto .Dobrú chuť slováci .

        04.10.2015 08:10:19

      • hjk
        hjk

        Re: Fotografia

        tak tahni past ovce, cobole

        06.11.2015 19:18:52

      • MB
        MB

        Re: Fotografia

        A bryndzové halušky vyzerajú ako? Každý by sa mal trochu kontrolovať! Som zástanca jednoduchých a nepredražených jedál, určite túto omáčku vyskúšam.

        01.01.2016 07:16:26

    • Martin
      Martin

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      .....a teď mi došlo, že tento recept je vlastně nefalšovaný Španělský hrnec - to jest nebalený Španělský ptáček. Moc dobré :)

      03.05.2015 09:54:37

    Nalezeno receptů: 151

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.