reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,5

    562×

    4,5 562
  • 1 h 15 min

  • 150×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 879 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 708 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 582 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 155
    • Renatka75
      Renatka75

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      04.09.2011 13:59:57

    • Renatka75
      Renatka75

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      04.09.2011 13:57:57

    • zdenka41
      zdenka41

      Teď jsem jí dovařila a už se nemůžu dočkat, až se dovaří rýže a pak si na ní teprve pochutnám!!! Ale už teď můžu říci, že je vynikající!!!!!!

      09.07.2011 21:51:16


    • Majka
      Majka

      Jojo, je to super :) Pritel ji vari casto a nemuzu se ji dojist ... s ryzi bomba .... a jinak jak se tu nekdo ptal na maso - taky se v tom nevyznam, v ceste vareni sme teprve na zacatku, ale delame ji i z veproveho, spise liboveho - asi od zad - rekla bych - ale je to jedno - podle toho, jak kdo ma rad prorostle - asi prej kotleta by to mela byt :) (z veprika delame z casových a cenových duvodu a je to take take dobre :))

      30.05.2011 11:40:40

    • Hanka
      Hanka

      Musím pochválit, moc dobrá.Vařila jsem ji včera manželovi a rodičům, nemohli si ji vynachválit :-))

      29.05.2011 17:27:36

    • sarka-farka
      sarka-farka

      Výborné.Ještě teď se olizujeme až za ušimaDělal jsem jí z vepřového a zahušťoval.

      29.05.2011 12:29:12

    • konicca
      konicca

      chuťově jiná než ji znám, ale přítelovi i mně moc chutnala :-)

      27.03.2011 12:25:39

    • konicca
      konicca

      výborná

      chuťově jiná než ji znám, ale přítelovi i mně moc chutnala :-)

      27.03.2011 12:25:38

    • Sindy
      Sindy

      Hovězí ... kterou část?

      Dobrý den, ráda bych poprosila o radu, které hovězí zvolit (česká jídla skoro nevařím)... Děkuji :-)

      01.03.2011 15:36:20

      • nikmil
        nikmil

        já používám hovězí přední,je to podle mně nejlepší maso na Znojemskou.Jinak super recept,velmi výborné.Jako přílohu doporučuji vyzkoušet těstoviny.

        16.08.2011 11:27:45


    Nalezeno receptů: 155

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.