reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,6

    524×

    4,5 524
  • 1 h 15 min

  • 149×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 546 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 814 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Jeřabiny: Opomíjené ovoce podzimu v marmeládách i kompotech

19. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 534 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 155
    • Ellen
      Ellen

      Znojemská?

      Dobrý den,
      já měla za to, že do znojemské vejce nepatří, ale do frankfurtské určitě ano. Jinak recept celkem dobrý.

      20.12.2014 11:37:45

    • 44zd
      44zd

      z tohoto receptu na mě jde smutek

      ve Znojmě jsme si konzervárnu okurek nechali zničit...používám nakládané okurky německé nebo ještě lépe bulharské..zdeněk

      08.12.2014 02:17:50

    • Vilda Skarolek
      Vilda Skarolek

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      moc dobra, doporucuji spetku kmina, horcici nedavat do pridane vody ale s peprem a soli pomazat veprove maso (to ja radsi a je levnejsi) a nechat par hodin namarinovat v lednici, maso orestovat pred pridanim vody, pred dusenim pridat prolisovany cesnek a pulku masoxu. Zahustuji smetanou s moukou a nema chybu! diky

      06.10.2014 08:49:07


    • Pavel
      Pavel

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Skoro hotovo :-) vyborna omajda az na ty litry vody je tam vazne potreba dost vody, takze zalezi na vas, kolik chcete omajdy tolik vody ;-)

      07.08.2014 10:26:24

    • petra  tomesova
      petra tomesova

      no omacka je dobroucka ale moc omacky mi to neudelalo ale super dala sem tam asi malo vody a jeste se chci zeptat nejak to nezahustujete mo se tak rasna omacka jako mate na obrazku teda fakticky nepovedla :(

      02.07.2014 11:56:06

    • Petr
      Petr

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Dobrý den, vařím tento recept poprvé můžu se zeptat kolik se tam přidává vody?

      11.03.2014 08:22:02

      • hilf
        hilf

        Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

        Tak to by mne také zajímalo :)

        27.03.2014 19:46:44

      • Kočí
        Kočí

        Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

        Já jsem podléval pěti litry vody a byloi to málo.Odhaduji,tak dvacet litrů.Nic se tím nezkazí.Naopak se zbytek zamrazí.Sám mám v mnrazáku 60 litrů omáčky.

        29.03.2014 17:42:21


    Nalezeno receptů: 155

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.