reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,5

    583×

    4,5 583
  • 1 h 15 min

  • 150×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 931 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 671 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 750 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 737 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 623 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 157
    • unknown
      unknown

      Ahoj ta hořčice se mi srazila to tak má být?

      22.09.2011 11:57:12

    • Renatka75
      Renatka75

      Výborná! Děkujeme:-)

      04.09.2011 14:01:40

    • Renatka75
      Renatka75

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      04.09.2011 13:59:57


    • Renatka75
      Renatka75

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      04.09.2011 13:57:57

    • zdenka41
      zdenka41

      Teď jsem jí dovařila a už se nemůžu dočkat, až se dovaří rýže a pak si na ní teprve pochutnám!!! Ale už teď můžu říci, že je vynikající!!!!!!

      09.07.2011 21:51:16

    • Majka
      Majka

      Jojo, je to super :) Pritel ji vari casto a nemuzu se ji dojist ... s ryzi bomba .... a jinak jak se tu nekdo ptal na maso - taky se v tom nevyznam, v ceste vareni sme teprve na zacatku, ale delame ji i z veproveho, spise liboveho - asi od zad - rekla bych - ale je to jedno - podle toho, jak kdo ma rad prorostle - asi prej kotleta by to mela byt :) (z veprika delame z casových a cenových duvodu a je to take take dobre :))

      30.05.2011 11:40:40

    • Hanka
      Hanka

      Musím pochválit, moc dobrá.Vařila jsem ji včera manželovi a rodičům, nemohli si ji vynachválit :-))

      29.05.2011 17:27:36

    • sarka-farka
      sarka-farka

      Výborné.Ještě teď se olizujeme až za ušimaDělal jsem jí z vepřového a zahušťoval.

      29.05.2011 12:29:12

    • Sindy
      Sindy

      Hovězí ... kterou část?

      Dobrý den, ráda bych poprosila o radu, které hovězí zvolit (česká jídla skoro nevařím)... Děkuji :-)

      01.03.2011 15:36:20

      • nikmil
        nikmil

        já používám hovězí přední,je to podle mně nejlepší maso na Znojemskou.Jinak super recept,velmi výborné.Jako přílohu doporučuji vyzkoušet těstoviny.

        16.08.2011 11:27:45


    Nalezeno receptů: 157

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.