reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,5

    613×

    4,5 613
  • 1 h 15 min

  • 154×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 659 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 164
    • Rozarka
      Rozarka

      vařila jsem poprvé a povedlo se..chutné jídlo...:-)

      28.03.2013 11:30:35

    • hanais
      hanais

      super recept.. dělala jsem znojemskou poprvé a povedla se :)

      03.03.2013 17:08:34

    • andulka
      andulka

      Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

      06.02.2013 13:50:27


    • andulka
      andulka

      Tento recept delam z veproveho masa pod nazve (sekane ptacky).rozhodne aspon trosku zahustuji a take nekdy pridam slehacku.misto parku muzete dat tak 20dkg .akrajeneho gothaje.je to super.az to nekdo vyzkousite dejte mi vedet.dobrou chut.

      06.02.2013 13:47:45

    • lumik
      lumik

      maso urcite opeci,ale znojemska vypada jinak,tomuhle se rika ptacky line kucharky

      05.01.2013 10:56:25

    • kačule
      kačule

      moooc dobroučké....jen jsem přidala masox :-)

      01.12.2012 19:32:40

    • **Jožo **
      **Jožo **

      Naše znojemská omáčka.

      Je výborná,nemá chybu..

      22.09.2012 08:06:32

    • Paul Sulc
      Paul Sulc

      spanelske ptacy nezabalene

      delam to obcas, maso nekrajim na kousky ale necham platky a jsou to v podstate lenochovy spanelske ptacky, nezabalene. Podstatne vylepseni: smetana na slehani. Budete jako v nebi.

      19.09.2012 05:00:04

    • nora
      nora

      znojemská se myslím povedla ale to zahuštování mi fakt nešlo:-)sice to tam není napsané ale byla strašně řídká,nakonec se povedlo.Děkuji za recept

      14.09.2012 13:13:47


    Nalezeno receptů: 164

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.