reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,5

    611×

    4,5 611
  • 1 h 15 min

  • 154×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 747 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 986 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 796 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 200 hodnocení

Recept na výbornou cibulačku s vínem krok za krokem

27. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Videorecept pro všechny milovníky čokolády: Jemná čokoládová pěna podle Anny

26. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 656 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 164
    • Tom
      Tom

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Chybí tu pro mě zásadní věc, jak dlouho do je vařit do měka.

      06.03.2016 17:44:17

      • lumik
        lumik

        Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

        nikdo vám nemůže říci na 100% jak které maso dlouho vařit,záleží na kvalitě,druhu a stáří masa,ale přece není problém maso ochutnat

        07.03.2016 06:21:52

    • Jitule
      Jitule

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Myslim, ze je uplne jedno jak se recept nazyva, kazdopadne je vynikajici! Ja i muj 15 mesicni synek jsme si moc pochutnali ;-) dekujeme

      03.03.2016 12:20:20


    • lazarjirka1
      lazarjirka1

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Tomuhle receptu se říká rozlitaní ptačcí,zkrátka kdo nechce plněné ptáčky ve formě závitku udělá si tento lahodny pokrm,ale žádným právem si tento recept nezaslouzi spojovat s úpravou na znojemsky způsob,okamžitě změnte nazev!

      03.02.2016 01:46:16

      • každýho věc
        každýho věc

        Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

        Já tohle jídlo znám od dětství jako znojemskou omáčku, nevím, co máte za problém -.-". Jestli se u vás říká rozlítaní ptáčci, to je vaše věc, asi jste z Moravy. Já mám z Moravy přítele a tam tomu tak říkají, ale když řeknu znojemská, tak on ví, co myslím. My Češi tomu tady tak říkáme a pokud se vám to nelíbí, tak se zlostí třeba udavte :D vaše věc, ale přestaňte tu nadávat na recept jen kvůli názvu, je to stupidní.

        Recept je ok, dnes vařím.

        03.04.2016 18:52:18

    • Jozef
      Jozef

      Kazdý, kto pozná toto jedlo, urcite so mnou súhlasí, ze je to jeden z vydarených ceských receptov.
      Ale tá fotografia tomu rozhodne nenasvedcuje.
      Pripomína to skôr ráno oblitý chodník (bez ryze...).

      03.10.2015 10:46:13


    Nalezeno receptů: 164

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.