reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,5

    609×

    4,5 609
  • 1 h 15 min

  • 154×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 739 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 979 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 794 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 654 hodnocení

10+1 otázek: Jarní detox aneb když tělo volá po očistě

21. 5. 2020

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 161
    • Tom
      Tom

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Chybí tu pro mě zásadní věc, jak dlouho do je vařit do měka.

      06.03.2016 17:44:17

      • lumik
        lumik

        Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

        nikdo vám nemůže říci na 100% jak které maso dlouho vařit,záleží na kvalitě,druhu a stáří masa,ale přece není problém maso ochutnat

        07.03.2016 06:21:52

    • Jitule
      Jitule

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Myslim, ze je uplne jedno jak se recept nazyva, kazdopadne je vynikajici! Ja i muj 15 mesicni synek jsme si moc pochutnali ;-) dekujeme

      03.03.2016 12:20:20


    • sikulka
      sikulka

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Skvělá omáčka, babička jí říkala rozlítaní ptáčci.To když se nechce balit španěláky. Dávám bodík.

      27.11.2015 04:04:24

    • Jozef
      Jozef

      Kazdý, kto pozná toto jedlo, urcite so mnou súhlasí, ze je to jeden z vydarených ceských receptov.
      Ale tá fotografia tomu rozhodne nenasvedcuje.
      Pripomína to skôr ráno oblitý chodník (bez ryze...).

      03.10.2015 10:46:13

      • Eliták
        Eliták

        Re: Fotografia

        Ano máš pravdu ,recept sám výborný a chutný ale fotografia je naprosto presná ,takto to várím aj ja pre celú rodinu a vypadá úplne tak isto .Dobrú chuť slováci .

        04.10.2015 08:10:19

      • hjk
        hjk

        Re: Fotografia

        tak tahni past ovce, cobole

        06.11.2015 19:18:52

      • MB
        MB

        Re: Fotografia

        A bryndzové halušky vyzerajú ako? Každý by sa mal trochu kontrolovať! Som zástanca jednoduchých a nepredražených jedál, určite túto omáčku vyskúšam.

        01.01.2016 07:16:26

    • Martin
      Martin

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      .....a teď mi došlo, že tento recept je vlastně nefalšovaný Španělský hrnec - to jest nebalený Španělský ptáček. Moc dobré :)

      03.05.2015 09:54:37


    Nalezeno receptů: 161

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.